Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hogy kell értelmezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés

Párom nem használja túlzottan a közösségi média felületeit. Írásban tömören , lényegre törően ír. Nagyon ritkán használ emojit. Mindketten 35 évesek vagyunk. A kérdés a következőből fakad:

Szoktunk küldeni egymásnak intimebb képeket. Megkérdezte az intimképváltásnál, hogy szoktam-e ilyet küldeni másoknak mostanában. A válaszom egy határozott nem volt. Az ő válasza egy “ nem igazán” volt. Ami meglepett mert , az én olvasatomban a “nem igazán” azt jelenti, hogy szoktam csak ritkán. 2 hónapja vagyunk együtt, ki is lett mondva, hogy együtt vagyunk. Bár nyilván még nem tekintjük egy nagyon komoly kapcsolatnak a maga 2 hónapjával, nyilván nem egy házasság szintű dologról van szó, de ez akkor is rosszul esett. Én gondolom túl? Vagy csak “ tesztel” az ilyen jellegű dolgokkal?

2022. szept. 29. 14:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Fura válasz, az kétségtelen. Pláne azután, hogy ő hozta fel ezt a kérdést. Mintha direkt várta volna, hogy te is megkérdezd őt.

Biztosan kérnék pontosítást, mit is ért ez alatt.

2022. szept. 29. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Huha, ilyenbe nem szabad belemenni. Ő küldhet, de te nem, és ezt ő is így gondolja.

Ennek a kapcsolatnak nevezett valaminek innentől ennyi.

Veri a képedre. Vagy verni fogja ezentúl. Ez kapcsolat?

Nem lényeges hogy ő mit mond.

2022. szept. 29. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Én azt nem értem, hogy ezt miért nem vele beszéled meg. Kérdezz rá, mondd el ha bánt. Nem értem miért én értelmezzem a pasid szavait. Magyarázza meg ő.
2022. szept. 29. 14:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, de nem írt vissza azonnal, aztán témát váltott. Utána meg nem akartam firtatni, mert nem akartam féltékenykedőnek tűnni.
2022. szept. 29. 14:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Viszont legtöbbször azonnal visszaír ha írok neki. Nem szokott nagyon fent lenni, csak akkor legtöbbször ha írok. Emiatt nehezen tudom elképzelni, hogy ilyet tenne. Persze lehetnek más felületek. Már magam sem tudom mit higyjek.
2022. szept. 29. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
De firtasd, tedd fel a kérdést, ami neked érdekes. Ki álljon ki érted, ha nem te? De basszus élőben nem beszélgettek? kérdezd meg ott.
2022. szept. 29. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Te vagy a férfi?
2022. szept. 29. 14:50
 8/14 A kérdező kommentje:
A nő vagyok. :)
2022. szept. 29. 14:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8!

Pedig a mellébeszélés, válaszkerülés jellemzően női privilégium. :)

De ettől még nem tudom a megfejtést. Lehet, hogy semmit sem jelent, lehet, hogy a kapcsolatotok elején még másnak is küldött. (Az más kérdés, hogy ismerkedési fázisban én nem küldenék ilyet senkinek.) De még az is lehet, amit nem szeretnél hallani.

2022. szept. 29. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én olvasataimba a "nem igazán" nem egy konkrét válasz. Érdekes te tudtál neki felelni konkrét választ.

Egyébként meg, ha tőled is megkérdezi biztos magából indul ki...

Abba nem megyek bele, hogy intim képet meg ne küldj senkinek soha. Te tudod ezt a részét, hogy mi fér bele, mi nem. 2 hónap ismerettség még csepp a tengerbe...

Ha te nem firtatod, ki firtassa, a szomszéd Julika néni?

Te vagy benne a kapcsolatba, ha valami nem világos, FŐLEG ha ilyen kaliberű dolog. Miért ne firtatnád???

Nem érezném gáznak, szerintem mindenki megérdemel egy konkrét választ.

Ha meg mondjuk kiderül pár hónap múlva, hogy van valami ténylegesen, akkor meg bánni fogod óó ugyan mi a francért nem firtattam akkor.

2022. szept. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!