Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti szerettek neten ismerkedni, írkálni vagy inkább a személyes ismerkedést részesítitek előnyben?
Figyelt kérdés
Több olyan randim is volt már az évek folyamán ahol személyesen minden nagyon passzolt, jól éreztük magunkat egymással.
De a köztes időben online nem működött a kommunikáció.
2022. dec. 22. 11:39
1/8 anonim válasza:
szeretek írni is, és szeretek találkozni is.
Az első több ismerkedési lehetőséget ad, a második pedig megmutatja, van-e tovább.
45/F
2/8 anonim válasza:
Eléggé introvertált vagyok és nincs túl sok barátom se, ezért marad a netes ismerkedés. De már nem vagyok a híve az állandó írogatásnak, ezért ha valaki szimpatikus utána már inkább személyesen keresném a társaságát. 38/f
3/8 anonim válasza:
Én szeretnék online, hogy aztán személyesen is találkozzunk, csak soha nem írnak vissza a nők :S Pedig normális üzeneteket írok, rámenős sem vagyok, de a legtöbb esetben meg sem nézik az üzenetet. Élőben is csak elutasításaim voltak, már nem is igazán erőltetem a dolgot. :S 37f
4/8 anonim válasza:
Neten nem,csak a való életben 26F
5/8 anonim válasza:
legjobb neten kezdeni az ismerkedést, amit hamar személyesre lehet váltani
6/8 anonim válasza:
Én nem firkálok a neten. Az óvoda. Az ismerkedések során is minél hamarabb a személyes kontaktra koncentrálok. Nem fogok azon rugózni, hogy ki mikor miért nem írt, mit csinál ha nem van ott, stb. Rugózzanak ezen a kamaszok.
33/F
8/8 anonim válasza:
Aki akar neten ismerkedni az írjon. Privi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!