Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hajjal több esélyem lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajjal több esélyem lenne a lányoknál vagy a haj se segítene rajtam?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk nem növeszteném senki kedvéért szóval csak kíváncsiság.

2022. dec. 16. 11:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%

20.

Reppet hagassá' az a menő, lehetőleg olyanot, ahol csörög a fuksz, csörög a fuksz, utána a börtönviselt ember előadja, hogy milyen jó a gyilkosság, minden nő ribi és ő mindenkit megerőszakol orálisan. Bizonyos esetekben még gyűlöletbeszéd is elhangzik benne, de mivel az előadó nem fehér így a dologból nem lesz balhé, olyankor szabad. Kíváncsi lennék fordítva mennyi ideig maradna egyben az énekes.

2022. dec. 16. 13:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem vagy ronda, úgyhogy a viselkeddesel, a felfogasoddal lehet gond.
2022. dec. 16. 13:12
 23/29 A kérdező kommentje:
#21 Ezek nem éppen olyan előadók de szerintem mindegy is.
2022. dec. 16. 13:17
 24/29 anonim ***** válasza:
A csapból is az folyik ezen az oldalon, hogy az állkapocs meg a vadászszem... jelen esetben ezek adottnak tűnnek, szerintem a kopaszság sem áll rosszul, de valami hihetetlen békétlenség, ?agresszió? sugárzik rólad :( Ez sokakat elriaszthat, nekem is az volt az első gondolatom, hogy nem mernék találkozni veled kettesben, mert ki tudja, mi történhetne...
2022. dec. 16. 14:10
 25/29 A kérdező kommentje:
Mielőtt szidnátok nem én értékeltem le a válaszokat.
2022. dec. 16. 14:33
 26/29 anonim ***** válasza:
57%

Szerinted a kirekeszto, nyiltan rasszista es antiszemita zenekarnak van "erteke es mondanivaloja"??? ERTEKE???

Es meg azt hiszed, hogy a hajaddal van a baj?

2022. dec. 16. 14:39
 27/29 A kérdező kommentje:

Mondjuk az ehhez hasonlóakat leértékeltem (26) mert elég elfuserált válasz.

Gondolom te meg lmbtq tag vagy, az sokkal jobb. A kérdésnek még mindig nem ez volt a lényege.

2022. dec. 16. 14:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Neked így jól áll, illik a stilusodhoz férfias. Persze kiprobalhatsz mást is. Arcborodet érdemes kicsit rendbe rakni, az nagyon sokat dob. Ehhez a stílushoz az is sokat ad ha sportos vagy. Picit hosszabb borosta az összhatás miatt szintén mehet. Öltözködésedet is hozzá igazithatod, pl. ahogy Tom Hardy szokott öltözni hozzád biztos illene. Sztem vannak jó adottságaid, játssz arra ami az erősséged.
2022. dec. 16. 18:50
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Sportolni szoktam, futok, úszok, súlyzóval/saját testsúllyal edzek.

2022. dec. 16. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!