Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajjal több esélyem lenne a lányoknál vagy a haj se segítene rajtam?
Hát nekem a haj alap, a kopaszság kizáró ok. Legtöbb nőnél így van. (kivéve persze ha a párom majd idősebb korában megkopaszodik, az más, de fiatalok vagyunk még).
Amúgy tényleg elég baltás gyilkos fejed van :D
11.
A szerencsétlenebb alkatok már 18-19 évesen elkezdenek kopaszodni, van olyan volt osztálytársam aki 23 évesen már Homer Simpson jellegűen kopaszodott, 28 évesen pedig semmi haja nem volt. Gondolom 33 évesen amikor legközelebb találkozom vele, nem fog visszanőni a haja. Nagyon belehet ezt szopni.
Aztán van a másik véglet, akinek még 80 évesen is kéthetente vágni kell (nagypapám például), mert annyira nő. Szerencsére ezt a genetikát sikerült megörökölni. Meg a magasságot. (És sajnos az erős hajlamot az elhízásra)
Igen tudom hogy genetika, apukám 57 éves és sok haja van és alig őszül :D Nagy része még mindig barna.
Én így fiatalon úgy választottam mindig párt, hogy legyen sok haja, mert nekem ez tetszik. Egyszer volt egy férfi, akinek nem volt túl sok, hát nem zártam ki a lehetőséget, végül ő nem akart összejönni, de a teljes, sőt, a direkt kopaszság nekem kizáró ok. A barátomnak sok haja van, de az ő apja már 30-as korában kezdett kopaszodni valamennyire, elfogadom mert őt szeretem és addig is kihasználom hogy lehet simogatni a haját :D
"Hát nekem a haj alap, a kopaszság kizáró ok. Legtöbb nőnél így van. (kivéve persze ha a párom majd idősebb korában megkopaszodik, az más, de fiatalok vagyunk még)."
annyira azért nem lehetnek rosszak az esélyek, ha a korán kopaszodó haverjaim is szinte mind megtalálták a hozzájuk illő párt
14.
Na ja, a kopasz-dizájn általában úgy néz ki, hogy mellé napszemüveg, fekete trikó, aranylánc, nagy német autó, izom-izom-izom :D
17.
Érdekes világ ez, hogy mindenhonnan ömlik ránk, hogy tolerancia meg véleményszabadság, de ez automatikusan elenyészik, ha valaki kilóg a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!