Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin milyen formában szoktat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin milyen formában szoktatok köszönni?

Figyelt kérdés

Suliból ismerem a csajt, holnap találkozunk, eddig csak online beszélgettünk, és ott is csak a kötelezőket futottuk le.

Még soha nem voltam randin, de azt olvastam máshol hogy puszi vagy ölelés legyen.

Ilyen minimális ismerettségnél nekem fura lenne puszival

indítani. Egy rövid ölelés esetleg a végén. Ti hogy vagytok ezzel?

20-on évesek vagyunk

2022. dec. 13. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Koszonsz, kezet fogtok, végén ha jól sikerül akkor puszi(csók) és ölelés.
2022. dec. 13. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem a világból ki lehet kergetni a puszis köszönéssel.

Mielőtt összejöttünk, mi simán csak köszöntünk egymásnak szóban és kész.

2022. dec. 13. 12:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Helló, szia, szevasz,

Van nálatok terasz?

2022. dec. 13. 12:50
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

És ha nincs náluk, akkor:

Nincs nálatok terasz, Hello szia szevasz

2022. dec. 13. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Ölelés mehet
2022. dec. 13. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Cső tesa
2022. dec. 13. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ölelés nagyon intim.
2022. dec. 13. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy sziánál többet ne vigyél bele! Főleg csak online ismeret után és első randinak.
2022. dec. 13. 13:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég a szia. Én mikor utoljára randiztam egy sráccal, az első találkozáskor kezet fogtam vele. És mondtam xy vagyok. Utólag ez is tök gáz volt szerintem. A testi kontakt meg korai csak némi online ismeretség után..
2022. dec. 13. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Mivel suliból ismered szerintem simán egy szia, és megkérdezed, hogy adhatsz e két puszit, ha bólogat akkor puszi-puszi. A végén szerintem elköszönéskor, ha jól sikerült két puszi lehet ha még nem akarod megcsókolni.

Én interneten mikor ismerkedtem, ott lényegében idegenek voltak, ált két puszival köszöntek, aztán inkább én voltam úgy, hogy bemutatkozom. Nem volt benne semmi ciki, hisz nem találkoztunk még látásból se ismertük egymást csak internet

2022. dec. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!