Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2éve nem láttam és meghízott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2éve nem láttam és meghízott. Hogy utasítsam vissza?🥶

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. 2,5 éve megismertem valakit, istenien nézett ki. Izott a levegő, de aztán én kimentem külföldre tanulni. Az alatt is tartottuk a kapcsolatot, így meg hogy hatajöttem, randizni hívott. Megörültem meg minden, csak azzal nem számoltam, hogy felszedett pár kilót és sajnos így nem igazán tetszik. Hogy mondjam el ezt neki? Egyáltalán ezt mondjam?
2022. dec. 10. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Hát, ha neked pár kilón múlik a vonzalom, akkor inkább kíméld meg magadtól!
2022. dec. 10. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Keresel egy jobbat és gondoskodsz róla, hogy az említett férfi is megtudja, hogy mással vagy együtt.
2022. dec. 10. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Ha te lennél a faszi és a csaj szedett volna fel pár kilót, akkor most megkapnád, hogy mekkora felszínes, semmirevaló alak vagy...

De mivel nemi egyenjogúság van, így is megkapod XD

2022. dec. 10. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem kell a lelkébe gázolni azzal, hogy megmondod neki a teljesen igazi indokot, mondhatsz egyszerűen annyit, hogy nem érzed azt a kis pluszt, ami egy párkapcsolathoz kell, nincs meg a szikra.
2022. dec. 10. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Pár kg? Most komolyan ez baj? Ha tetszik valaki akkor macisan pocakkal is tetszik.
2022. dec. 10. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Te se lehetsz főnyeremény 2 év után a szemében. Szóval örülhet a gyerek, hogy nem vesztegette rád a drága idejét, te potrohos.
2022. dec. 11. 02:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es, pont, hogy érzi azt a kis pluszt, az a problémája vele 🤣
2022. dec. 11. 03:46
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

"Ha tetszik valaki akkor macisan pocakkal is tetszik."

Ne próbáljuk már ilyen jelzőkkel mint a "macis" enyhíteni, hogy dagadt a pali:D

2022. dec. 11. 03:49
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Velem is ugyanez volt, csak a srác ment ki külföldre rövidebb időre, és mit nem tartottuk a kapcsolatot. Pár év elteltével nagy izgulva felkerestem nagyon sokat beszèlgettünk! De semmi sem lett, még elhívni se hívott. Közben itt is kiderült hogy meghízott, iszonyat elhagyta magát…én is kiábrándultam belőle

Én azt tanácsolom neked ha nem tetszik, ne mond meg neki hogy a kiló miatt, mond neki hogy ez már nem olyan mint a legelején és kész

Igenis ezek az apró részletek valakinek számítanak a vonzódásban, ne a kérdezőt szidjátok már…

Változnak az emberek, így ő is

2022. dec. 11. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Pár kiló? Mondjuk azért nem mindegy, hogy 3, vagy 30 az a pár? (Bár a harmincat már nem nevezném "pár"-nak.)

Egyébként meg: kommunikáció. Egyáltalán nem tudok egyetérteni azzal, hogy ne mondd meg neki. Oké, mondjuk ha 5 kilón majrézol, akkor inkább tényleg ne, ha engem ennyi miatt utasítanának el, örülnék is, hogy nem jövök össze vele. :D (Mert hát az ilyen fokú felszínesség mindig is taszított.) De mondjuk rajtam tényleg van 15, vagy inkább 20 kiló felesleg, ha barátnőm azt mondaná, hogy ez azért számára nem vonzó, de egyébként szeret, simán nekiállnék fogyni.

2022. dec. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!