Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy lány, hogyan utasítsam el finoman?
Jóban vagyunk a lánnyal, ismerem már 4 éve, viszont úgy érzem, hogy szerelmes belém. Nagyon gyakran ír, kedveskedik, erőlteti, hogy találkozzunk. Nem szeretném megbántani, mert nagyon aranyos, de hogy tudnám finoman a tudtára adni, hogy nincs nálam esélye? (Nem az esetem, kövér.. Tudom, hogy sokan elutasították már, ezért szeretném finoman)
26/F a lány 21.
#1 Tudja, hogy nincs barátnőm és keresek.
#2 Szeretek vele beszélgetni, mert tényleg jófej, van humora, szóval nem akarom elásni a haverságunkat.
Mondd,hogy túl fiatal hozzád.(Engem egyszer lerázott egy 30 éves pasi ezzel a szöveggel,mikor 25 voltam..:)
Vagy mondd meg, hogy barátként tekintesz rá, és mindig emlegesd a barát-barátság-barátok szót, hátha leesik neki
Dehat nincs mit leepitened.
Ha ez egyikotok felol mar ffi no kapcsolat akkor sz nem haversag v baratsag. O tobbet akar toled.
Akkor mi a kerdes..
Beszelgetnetek sem kellene..
Ja h jofej..?
Havernak keress fiut es nem lesz ien gondod.
Esetleg adtál neki félreérthetō jeleket korábban? Vagy mibōl gondolja, hogy van esélye?
Ha eddig nem így tettél, akkor próbáld meg ezután haverként kezelni, akkor veszi a lapot.
Egyrészt az a lány problémája, ha ok nélkül beképzelte, hogy van köztetek valami.. viszont ha te viselkedtél félreérthetōen vele szemben, akkor talán ezen kéne változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!