Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes belém egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egy lány, hogyan utasítsam el finoman?

Figyelt kérdés

Jóban vagyunk a lánnyal, ismerem már 4 éve, viszont úgy érzem, hogy szerelmes belém. Nagyon gyakran ír, kedveskedik, erőlteti, hogy találkozzunk. Nem szeretném megbántani, mert nagyon aranyos, de hogy tudnám finoman a tudtára adni, hogy nincs nálam esélye? (Nem az esetem, kövér.. Tudom, hogy sokan elutasították már, ezért szeretném finoman)

26/F a lány 21.

2020. máj. 9. 23:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg vigyázz ezzel mert bele tudsz gazolni rendesen ha nagyon csúnyán rendezed le. Mi lenne ha be kamuznad hogy van barátnőd? Azzal kb. Egyértelmű hogy nincs esélye es annyira nem is kell se magyarazkodj se kínos beszélgetésekbe bele menj. Enis 21 vagyok s talan igy meg békén is hagynalak :))
2020. máj. 9. 23:42
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Szépen lassan, metodikusan építsed le a kapcsolatot. Lassabban válaszolj, tőmondatokat írjál, ne kérdezzél, stb.
2020. máj. 9. 23:43
 3/14 A kérdező kommentje:

#1 Tudja, hogy nincs barátnőm és keresek.

#2 Szeretek vele beszélgetni, mert tényleg jófej, van humora, szóval nem akarom elásni a haverságunkat.

2020. máj. 9. 23:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak mondd azt neki hogy ismerkedsz épp egy lánnyal és bizakodó vagy mert nagyon bejön vagy valami ilyesmit
2020. máj. 10. 00:02
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is építsd le metabolisztikusan :D
2020. máj. 10. 00:21
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha bírod a humorát mi a gond? Miért nem dugod akkor meg párszor? És mondd meg neki őszintén te csak szexet akarsz tőle.
2020. máj. 10. 02:19
 7/14 anonim ***** válasza:
6%
Ja meg hogy nem az eseted, ez hülyeség a férfiaknak még ha csak szexre is szerintem mindegy milyen alkatú egy nő :D Van az a kiéhezési állapot.
2020. máj. 10. 02:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd,hogy túl fiatal hozzád.(Engem egyszer lerázott egy 30 éves pasi ezzel a szöveggel,mikor 25 voltam..:)

Vagy mondd meg, hogy barátként tekintesz rá, és mindig emlegesd a barát-barátság-barátok szót, hátha leesik neki

2020. máj. 10. 09:24
 9/14 anonim ***** válasza:
13%

Dehat nincs mit leepitened.

Ha ez egyikotok felol mar ffi no kapcsolat akkor sz nem haversag v baratsag. O tobbet akar toled.

Akkor mi a kerdes..

Beszelgetnetek sem kellene..

Ja h jofej..?

Havernak keress fiut es nem lesz ien gondod.

2020. máj. 10. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg adtál neki félreérthetō jeleket korábban? Vagy mibōl gondolja, hogy van esélye?

Ha eddig nem így tettél, akkor próbáld meg ezután haverként kezelni, akkor veszi a lapot.

Egyrészt az a lány problémája, ha ok nélkül beképzelte, hogy van köztetek valami.. viszont ha te viselkedtél félreérthetōen vele szemben, akkor talán ezen kéne változtatni.

2020. máj. 10. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!