Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes belém egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egy lány, hogyan utasítsam el finoman?

Figyelt kérdés

Jóban vagyunk a lánnyal, ismerem már 4 éve, viszont úgy érzem, hogy szerelmes belém. Nagyon gyakran ír, kedveskedik, erőlteti, hogy találkozzunk. Nem szeretném megbántani, mert nagyon aranyos, de hogy tudnám finoman a tudtára adni, hogy nincs nálam esélye? (Nem az esetem, kövér.. Tudom, hogy sokan elutasították már, ezért szeretném finoman)

26/F a lány 21.

2020. máj. 9. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

“sokan elutasították már, ezért szeretném finoman”

Ezesetben lehet bíztatni is ōt, hogy majd egyszer talál valakit:) Attól, hogy mások elutasították, te sem vagy köteles összejönni vele.. Lehet, hogy épp az a lány problémája, hogy sok fiúra nyomul kéretlenül. Akár visszafogottabb lehetne, hogy ne hozzon kínos helyzetbe másokat.

2020. máj. 10. 15:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Valahol megértem egyébként, hogy próbálkozik, mert tényleg soha senki sem mozdult még rá. Szegény teljesen maga alatt van emiatt. Mondtam ma neki, hogy ismerkedek valakivel, erre azt kaptam, hogy örül neki.
2020. máj. 10. 20:02
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

Jo haver lehetsz, ha ezt itt kerdezed meg es nem vele beszeled meg.

Ezert van ennyi roncsember a vilagon.

Annyira sem ismertetek meg egymást, hogy leessen neked h o nyilvan tobbet akar regota (mert ez egy hosszu folyamat am)..

Aztan annyira oszinte kapcsolat ez, hogy megkerdezed a gyakorin, h mit kamuzz neki, h "ne bantsd meg". Mert szamodra az oszinteseg luxus.

Attol mert szerinted o "kover", masnak meg lehet siman csak egy "lany".

Mondd meg neki, hogy te nem vonzodsz nokent hozza. Mi ebben a bonyolult? Ez nem sulyfuggo.

Aztan novessz gerincet es szakitsd meg a vele valo kapcsolatot, mert idovel az ilyen sekelyes nyominger "haversagok" amugy is zatonyra futnak, mert barmilyen sablonos is, az idotallo kapcsolatok oszintesegen alapulnak.

Amugy pedig a fiu lany barátság alapja az, h egyik sem vonzodik a masikhoz. Es nem letezik olyan sem, h "baratsag extrakkal". Ez csak egy segelykifejezes a hülyéknek, ami kimenti oket a baromsagok alol.. Pont mint a "szerelemfeltes"..

Lehet lepontozni...

2020. máj. 10. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha így van, hogyhogy nem derült rá fény az elmúlt 4 évben? Történt esetleg mostanában köztetek valami?
2020. máj. 19. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!