Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánynak második vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak második vagyok akkor az már sosem lesz igazi szerelem?

Figyelt kérdés

Elsőre nem jöttünk össze, mert más fiút szeretett meg. Szerinte nem voltam egyértelmű és nem tudta hogy akarok tőle valamit ezért ismerkedett mással.

De ezek után még lehet köztünk szerelem, vagy ez már csak ilyen kényszer lesz, ha nem elsőre jöttünk össze?

2022. dec. 7. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Jajj, nem attól lesz valami igazi szerelem, hogy ki az első. Attól szerelem a szerelem, hogy szerelmesek vagytok egymásba. Nem hittem volna, hogy ilyet is ragozni kell majd itt
2022. dec. 7. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt az elsőt nem úgy értem hogy első szerelem, hanem ahogy megismertük egymást nem egyből jöttünk össze. Hanem volt közben egy fiúja.
2022. dec. 7. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jól látod, nem jött össze a dolog a másik sráccal, úgyhogy egy ideig jó leszel te is, amíg nem talál ismét egy jobb lehetőséget
2022. dec. 7. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Lehetsz a harmadik és a negyedik is, sőt a huszadik is.
2022. dec. 7. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Hát szerintem elég cikis helyzet, konkrétan most azért van veled, mert nem jött neki össze a másikkal
2022. dec. 7. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Ebben a formában elég necces.

Máskülönben mindegy hogy első vagy második, vagy ötödik, vagy huszadik.

2022. dec. 7. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ühü.
2022. dec. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!