Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek a lánynak egy szál rózsát?
Békülő találkozóról lenne szó,és egy parkban találkoznánk,megbeszélnénk hogy mi van most közöttünk.Szerintetek jó ötlet egy szál rózsa esetleg valami más?
Vagy vigyem saját magam és ennyi?
(A kapcsolatot én rontottam el,tehát én vagyok a hibás ezért gondoltam a rózsára)
Mindegy, ne is szomorkodj utána! Majd lesz egy másik, akivel nem fog ilyen helyzet előállni/megteremtődni.
Persze attól is függ, hogy hány évesek vagytok? (Magamról tudom, hogy az IGAZI KONFLIKTUSKEZELÉSRE általában a mai nők a 40. életévük után érettebbek...) Előfordulhat, hogy korábban is. Én az átlagra utaltam.
Ui: a 20-as és 30-as éveimben nagyon más dolgokkal voltam elfoglalva én is. (Édesanyám tavaly nyáron hunyt el, azóta ÁTÉRTÉKELŐDÖTT A HOZZÁÁLLÁSOM A FÉRFIISMERŐSEIM "lelki dilemmáihoz"...)
Üdv: 46/N
Én 17,ő 16 és 2 hónapja beszélünk,az elején nagyon szerelmes volt belém de már kiszeretett teljesen és csak barátként tekint rám azt mondta,de én fülig szerelmes vagyok bele MÉG mindig.
Kiderült beszél más fiúkkal is és nem akar kapcsolatot,nem tudom mi tévő legyek.
Hagyjam egy keveset?
Most lesz szülinapja december harmadikán esetleg akkor ráírhatok hogy boldog szülinapot és megpróbálhatom újra?
Küzdeni szeretnék érte mert nagyon fontos számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!