Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem e a lánynak???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem e a lánynak???

Figyelt kérdés

Ha nem keresem nem ír,ha keresem szinte egyből ír és beszélgetünk! Mindíg én kezdeményezem a beszélgetést!

Szerintetek?Hagyjam?Jól jönne pár hasznos tanács!Ha személyesen összefutunk jót beszélgetünk!Szóval úgy minden klappol.Csak ebben vagyok tanácstalan! Barát ként kezel vagy tetszem e neki.

2022. febr. 4. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dobj fel találkozót. Az arra való reakciójából okosabb tudsz lehetsz. Az biztos, hogy élvezi a társaságod.
2022. febr. 4. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ebbol nem derul ki, illetve inkabb baratsagos passziv erdeklodesnek tunik. De ha fontos, ne hagyd annyiban, inkabb vallald be a nyilt kudarcot is. Nyomulas helyett valami egyertelmusito lepest tennek.
2022. febr. 4. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Biztos, hogy nem vagy terhére, ha válaszol és beszélgettek. Inkább nem nyomulós típus, én is ilyen vagyok. Viszont hívd el, ne húzd sokáig, mert egy idő után én is megunom, ha csak beszélget, de nem lép konkrétan a srác.
2022. febr. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!