Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy egy lánynak igazán tetszem? Vagy esetleg rajong értem?
Mondanátok példákat?
Volt már jó pár barátnőm de most már nem szeretném arra bízni, hogy valaki csak beérje velem. Szeretném, ha egy lány igazán, feltétel nélkül szeretne, és nem bírna nélkülem létezni sem.
Volt már ilyenben részem, de végül mégis csak sikerült léteznie az illetőnek nélkülem :D Nem is egy személyről van szó itt most...
Elhatároztam hogy szingli életmódot élek addig, amíg nem figyel fel rám egy lány... Nemrég, 1 hónapja lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak, és azóta 2 barátnőm is volt, de egyik se volt az igazi... Szeretném olyan lánynak oda adni magamat, aki becsül engem, és az ő szemében nem csak nagyon jó, hanem a legjobb vagyok... Hogy miért? Mert így érezném magamat nyugodtnak....
Semmi értelme sincs 1-2 hetes kapcsolatból kapcsolatba ugrándozni.
Te nagyon el vagy tévedve.
Mindenkitől van jobb és szebb, ez tény. Fogadd el. De akivel vagy, számára te megfelelsz úgy ahogy vagy.
"nem bírna nélkülem létezni sem"
Most értelmezd magadban ezt a részt és remélem rájössz, hogy mekkora b.romsagot írtál.
De segítek, ilyen emberek az életképtelenek, munkanélküliek, pénztelenek, hajléktalanok, lelkisérültek...stb. akik egy másik ember segítségétől függnek.
Egy normális ember képes az önálló életre társ nélkül is.
Rajongás? :D Csak az éretlen tinik viselkednek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!