Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 26 éves férfiként feladnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves férfiként feladnátok a párkeresést ha még sosem lett volna barátnőd?

Figyelt kérdés

Én már ott tartok hogy feladom, aki tetszett lány ő semmibe vett, összejött egy nálam jobb képű sráccal. Sosem volt egy normális randim sem. Nem is csókolóztam még sosem. Jelentéktelennek érzem magam hogy én senkinek nem kellek, nem tudnak engem megszeretni.

Ti ezek után még próbálkoznátok, látnátok esélyt a sikerre?

2022. dec. 5. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
26 éves férfiként feladnád a munka keresést ha még soha nem lett volna munkahelyed?
2022. dec. 5. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
akkor add föl. kit érdekel? Legalább nem szaporítod tovább az életképtelen génjeidet.
2022. dec. 5. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mwnj ra a ferdiakra, legyel bzi
2022. dec. 5. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én 24 voltam, mikor végre, nagy nehezen összejött egy lánnyal. Akkor nem tudtam, de nekem ez a torz önképem miatt volt így, valójában szerethetetlennek, undorítónak gondoltam magam, a lányokra meg úgy gondoltam, hogy ők olyan természet feletti csodalények, akik maximum unalmukban, de akkor is nagy kegyet gyakorolva hajolnak le értem, mint egy almacsutkáért, amit el akarnak vinni a komposztig, és addig lehetek velük. Na, hát ez depresszió, agybaj volt nálam. Ha neked is van esély ilyen öngyűlölő gondolatokra, akkor menj el pszichológushoz!!!

50f

2022. dec. 5. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem adnám fel. De mit jelent feladni? Elmész papnak? Persze akkor meg majd pont felszedsz valakit, ezért kirúgnak.

Szóval komolyra fordítva, mit jelent? 27 éves korodtól csukott szemmel fogsz járni? Ha 32 évesen jönne egy 45 éves milf, aki elvált de kell neki a szex, nemet fogsz neki mondani, mert már 5 éve feladtad?

Az a baj ezekkel a kérdésekkel, hogy nem részletezel semmit, miért alakult így, ahogy. Mit csináltál 2-5-7-10 éve, hogy legyen nőd. Anélkül meg nehéz. Tanácsot sem tudunk adni.

Feladnátok? Nem adnánk fel. És akkor most jobb? Ebből tanultál valamit?

2022. dec. 5. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Én próbáltam feladni de nem ment. Még most sem tökéletes a helyzetem de folyamatosan dolgozok magamon és így sikerül előrehaladni, egyre jobb lehetőségeim jönnek. Türelem és energiabefektetés viszont kell ehhez. Ha szükséges, tárd fel pszichológus vagy bármilyen más módszer segítségével a probléma okait. 27/N
2022. dec. 5. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az élet fintora, hogy ha feladnád, tuti pont akkor jönne egy csaj az életedbe :)
2022. dec. 6. 05:50
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

En 28 evesen adtam fel, es lettem blackpill-tudatu.

38F incel

2022. dec. 6. 06:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen én még nemhogy nem adtam fel, akkor értem rá úgy hogy elkezdjek nőzni (más volt a prioritás). Célba értem de kezdetben nem ment egykönnyen. Főleg a környezetem helyzetéhez viszonyítva mert más fiúknak az ismerősök közül volt már "ügyfélköre" azaz excsajok barátnői akiket fel tudtak szedegetni. Csajok úgy vontak velük hogy "nem az esetem elsőre de ha Gizivel együtt volt másfél évig és nem ajtócsapkodósan szakítottak akkor egy próbát megér"
2022. dec. 6. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!