Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudnak azok a fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a fiúk, lányok akiknek könnyen megy a párkeresés?

Figyelt kérdés

Jól néznek ki, szerencse?

Szerintem nehéz megfelelőt találni, de még is sokan vannak akik pár hónapon belül találnak megfelelőt fiatal koruk óta. Hogy csinálják?

2022. okt. 12. 13:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tudom, hogy jól nézek e ki. Véleményem szerint átlagos vagyok. Hogy találok könnyen párt? Ha megtetszik valaki leszólítom/ ráírok/ keresem. Szóval érdeklődöm iránta. Ha meg nem jön össze akkor megyek tovább amíg szükséges. Időpocsékolás szerintem várni. Hiába vagyok nő, ha csak várnék senki nem jönne oda hozzám. Már nem azt a világot éljük, hogy leszólítanak random az utcán/buszon/ boltban. Mindenki a telefonjába bújik ha emberekkel találkozik. Gondoljunk csak azokra akik a zebra előtt állva, és átmenve nyomkodják, lefele nézve a telefont. Nem könnyű de ha próbálkozik az ember, akkor már érdekesebb lesz, mint a többi 90%. Talán emiatt látnak bennem valamit. Nem tudom magam sem a pontos választ erre.
2022. okt. 12. 13:50
 2/21 anonim ***** válasza:
12%
Mindig az aktuális trendet követik. Úgy néznek ki, úgy viselkednek, beszélnek. Olyan zenét hallgatnak, olyan bulikba járnak, olyan munkát végeznek. A korizlésnek megfelelő véleményeket mondanak. Nagyjából így.
2022. okt. 12. 13:51
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
1. Mész tovább? Hova? Elhiszem h BP-n van egy halom ember, de vidéken nincs hova menni tovább, sőt a következő azért küld el, mert az 1. is elküldött. Hosszú távon csak bohóc leszel. Mindenki ismer mindenkit. Leszolitás: nem díjjazzák, nem értékes leszel hanem terrorizáló a szemükben.
2022. okt. 12. 13:53
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem a megfelelőt találják meg, hacsak nem úgy érted a megfelelőt, hogy 50%-ban megfelelőt.
2022. okt. 12. 13:55
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
3-as. Falun élek. De nem itt ismerkedem. Nagyjából azért amit leírtál, ha nem jönne össze ne legyen kellemetlen ha összefutunk. A munkahelyem egy közeli városban van. Mivel szeretek beszélgetni rengeteg embert megismertem. Nem érzem magamat bohócnak. Csak az a kellemetlen amit mi annak hiszünk. Innen látszik sajnos, hogy sok ember saját magát akadályozza, azzal a hozzáállással, hogy nem meri mert, “ mit gondolnak, mit hisznek róla, felsül, ő nem lesz kutya, stb.” Ez egy oltári baromság. Ha akarsz valamit, tedd! Vagy ne! De a tesze-toszaság nem nyerő.
2022. okt. 12. 13:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A falura visszatérve. Már nem abban a korban élünk, hogy valaki megszületik egy istenháta mögötti kisfaluban, és az egész életét a falun belül tölti, soha ki nem lépve onnan. Megint csak azt tudom mondani, elhatározás kérdése.
2022. okt. 12. 14:00
 7/21 anonim ***** válasza:
15%
5 ok. Hát én szolitottam mar le lanyt es az lett, amit irtam. Ez is azt igazolja, ha jokepu vagy, kb mindegy mit, hol, ugyis bejon. Ha meg nem, akkor meg mind1 milyen bator vagy.
2022. okt. 12. 14:01
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Párkeresés végtelenül egyszerű. Ha faszi vagy saját szinted -1- en kell próbálkozni és semmi gondod nem lesz. Ebből következik, hogy minél jobban nézel ki annál nagyobb halmazból válogathatsz. Ennyi az egész. Nőknek külső számít csak, többi csak mese habbal.
2022. okt. 12. 14:04
 9/21 anonim ***** válasza:
5-ös! Nő vagyok. És képzeld biszexuális. Átérzem a helyzetedet. De ki nem sz@rja le már elnézést mit gondolnak mások? “ Adok neked egy húszezrest, de előtte megtaposom. Elveszed majd a húszezrest? Minden bizonnyal. Miért? Azért, mert ugyan megtapostam, de az értékéből nem veszített. “ Ugyanez igaz bàrkire. Egy kudarc nem kudarc. :D
2022. okt. 12. 14:05
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
9 Ha ez igaz lenne, akkor nyugodtan tegyel ki sexvideot is a netre magadrol, hisz "kit érdekel ki mit gondol"....hahó! Ez egy bizonyos határig igaz! Azért a falu kattosa senki sem akar lenni, a kiközösítés pedig erővel bír. Tudom, nagyvárosban nem tudjátok elképzelni ha vki a másikra van utalva....
2022. okt. 12. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!