Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyannal, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal, akinek látod a hibáit?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon válogatós lettem férfiak terén. Sok randim volt az elmúlt pár hónapban, mindegyik férfi normális és jó fej volt, de valahogy nem volt meg a kémia. 2-3 pasinál viszont megvolt a kémia is, viszont valami apróság mindig volt, ami miatt azt mondtam, nem tökéletes nekem.

Olyan dolgok voltak, mint pl. hogy keresztbe tette a lábát szorosan (ahogy a nők szokták), vagy pl. vékonyabb a lába az enyémnél, vagy volt akinél annyi volt hogy a szemfogai között volt egy kis rés, ez nem tetszett. Szóval ilyen apróságokról van szó... És most van egy férfi, akivel nagyon egy húron pendülünk, a kémia is megvan, viszont épphogy magasabb nálam és kicsit vékony is. De tudom, hogy én sem vagyok tökéletes...és elgondolkoztam most, hogy lehet nyitottabbnak kellene lennem? Belegondoltam, hogy igazából minden exemmel úgy jöttem össze, hogy láttam a testi hibáikat már első talin is, aztán valahogy a rózsaszín köd eltakarta ezeket és a kapcs. végén megint láttam ezeket a hibákat.. szóval nem tudom, kell-e jelentőséget tulajdonítani ezeknek a hibáknak. Létezik egyáltalán olyan, akit tökéletesnek látunk?

2022. dec. 4. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes ember nincs. Van olyan hiba, amit el tudok nézni, van, amit meg nem. Volt egy nagyon kövét exem. Az elején is zavart, de aztán a köd elfedte, aztán a köd után megont egyre jobban zavart. Azt hittem rá tudom venni a fogyásra, de nem ment. Egy idő után már taszított.

A férjemnek meg pl. kicsit görbe a háta. Nyilván nem lesz egyenesebb már, de nem zavar.

Amiket te írsz, szerintem pl full jelentéktelen dolgok, de hát ha téged ennyire zavarnak…

2022. dec. 4. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te má kezdesz kicsit átesni a ló túloldalára. Lassan azért fogsz valakit ejteni, mert épp rosszul állt egy haja szála.

Tökéletes embert nem fogsz találni.

2022. dec. 4. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyannal jönnék össze.

Nekem is van egy csomó..

2022. dec. 4. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Igeen, mert az ilyen személy nem feltétlen rosszindulatból mondja el a véleményét, észrevételét, hanem jó szándékkal, építő jelleggel, és ez nekem tetszik.
2022. dec. 4. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Te tényleg apróságokról beszélsz, amiknek nincs jelentősége. Ha azt mondanád, hogy zavaró testi fogyatékossága van, vagy hiányzik 4 foga elölről, az nyilván lehet probléma, amiket te felhozol, azok semmiségek.
2022. dec. 4. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a másik mindent tökéletesnek talál rajtad?
2022. dec. 4. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami más bajod van. Biztos, hogy akarsz te kapcsolatot?
2022. dec. 4. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép is lesz magányosan megöregedni.
2022. dec. 4. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

:D Testi hiba? Ohh. Remélem a leendő párod/férjed ugyanilyen testi hibákat fog keresni rajtad miután pl. terhes leszel, szülsz, felszedsz plusz 5 kg-t, átfested a hajad színét, stb.,stb..

Nem testi hibát kell keresni, hanem megülni a fenekeden aztán nem randizni, mert nincs rá szükséged. Maximum viszket a n...id, de arra ott a vibri. :D

2022. dec. 4. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Ezek mind apró külsőségek, ami alapján azt feltételezhetnénk rólad, hogy eléggé felszínes vagy.

Nálam pl nagyon-nagyon ritkán van meg valakivel a kémia, ennél nagyobb (belső) hibákat is el tudnék akár nézni. Persze határon belül. De ilyen hülyeségeken, ha amúgy minden passzolna, az ember általában nem gondolkodik. Talán mégis inkább tudat alatt le akarod vmi miatt beszélni magad a kapcsolatról.

2022. dec. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!