Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, akivel nem jó csókolózni?
Figyelt kérdés
Ismerkedtek valakivel, tetszik, rendes, tök normális, de nagyon nem tud csókolózni. Több kapcsolata is volt korábban, mondta, hogy erre mindenki panaszkodott, de egyszerűen nem tud megtanulni normálisan csókolózni. Pedig én nagyon szeretek, de vele olyan lelombozó... Viszont minden másban passzolunk (szex nem volt még).
Ilyen esetben érdekelne titeket a folytatás, hogy milyen lehet a szex, összejönnétek vele, vagy inkább keresnétek olyat, akivel passzol a csókolózási stílusotok?
2021. ápr. 12. 09:43
A kérdező szavazást indított:
Befejezném vele az ismerkedést
Folytatnám vele
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem szeretek csókolózni, nálam ez max előjáték, de ott is elhagyható. Szóval engem nem tartana vissza, mert nem lenne hiányérzetem - neked viszont már most van, szóval így nem tudom mennyi értelme van erőltetni.
2021. ápr. 12. 09:46
2/9 anonim válasza:
Ő szeret csókolózni? Elfogadja, hogy te esetleg nem akarsz így vele?
Nálunk gondot jelentett az exférjemmel, mert ő erőltette volna, pedig szörnyen csókolt. Emiatt a szex sem volt túl jó vele, egy idő után pont a csókolózás miatt nem kívántam azt sem.
2021. ápr. 12. 09:51
3/9 anonim válasza:
nem. akivel nem jo a csok, azzal nagy valoszinuseggel a szex sem lesz jo, egy olyannal meg minek jojjek ossze?! nalam ez az egyik legelso szuroje annak, hogy passzolunk-e, akivel nem vagyok egy hullamhosszon csok teren, az offos. szerencsere eddig csak par olyan ember volt eletmben, akivel kifejezetten rossz volt a csok, el is vette a kedvem minden tovabbitol.
2021. ápr. 12. 10:19
4/9 anonim válasza:
lehet, hogy csak egy kis gyakorlás kéne neki, én is béna voltam egy ideig, de a párom mondta, hogy hogy lenne neki jobb, azóta mindketten sokkal jobban szeretünk csókolózni.
2021. ápr. 12. 10:22
5/9 anonim válasza:
Énem tudnék, mert bennem nem tudna emiatt kialakulni több. De mi az, hogy nem tud megtanulni? Milyen idős?
2021. ápr. 12. 12:45
6/9 anonim válasza:
A csók sokszor (nem mindig, de sokszor) előrevetíti, hogy milyen lesz a szex.
2021. ápr. 12. 12:55
7/9 anonim válasza:
Ismertem egy lányt, ő is ilyen volt. Szépen ,óvatosan irányítottam , próbáltam neki mondani mit hogyan csináljon.
15 éve a feleségem. Nagyon finoman tud csókolni! :-)
2021. ápr. 12. 12:56
8/9 anonim válasza:
2. vagyok. Hiába próbáltam "tanítgatni" az exférjemet, ő nem tudott leszokni arról, hogy merev állkapoccsal, nagyra tátotta a száját, és közben nagyon sok volt a nyál is. (bocs, a részletekért, csak, hogy tényleg kellemetlen volt így...) Egy ideig próbáltam elfogadni, de főleg szex közben nagyon zavaró volt ez.
2021. ápr. 12. 13:13
9/9 anonim válasza:
Nekem a szex alapfeltétele. Anélkül egy próbát megér a szex, de leginkább csak időhúzás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!