Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Help.. ilyen esetben ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help.. ilyen esetben ti mit mondanátok?

Figyelt kérdés

Kb egy hete szakítottam a párommal, egy évet se voltunk még együtt nem egy hű de komoly dologról van szó.. és hát ismerkednének velem, levelezek pár emberrel de, az egyik srác ilyeneket ír hogy ő látja hogy engem ő nem érdekel.. ha kérdez visszaírok, kérdezek néha ezt azt, küldök ilyen idióta vicces mémeket szóval szerintem nőként ettől többet én nem tehetek az ügyért… eddig minden kapcsolatomnál a pasi nyűgözött le, ő kereste a témákat is ők kerestek többször érdeklődőek voltak stb.. magyarán vezettek, legalábbis próbáltak az más kérdés hogy itt a nő vagy megy vele vagy nem…

Ilyenkor mit várna? Én nem fogok udvarolni egy férfinak sem.. miért nem látja hogy nyitok felé?

Kihaltak a rendes férfiak?

Aztán ugye egy hete szakítottam exemmel.. erre ma meg ilyent írt a srác akivel ismerkedek hogy én túl tudtam e magam tenni az exemen… ezt most hogy lehetne elmagyarázni neki? Azért érdekli mert egy munkahelyen dolgozunk..

nem akarok exemmel összejönni, annyira túl tettem magam rajta de, azért közel egy év.. csak részem volt egy ideig és még friss minden..

de ismerkednék vele is attól függetlenül.

Szerintetek mit csinálok rosszul? Ezt hogyan lehetne neki elmagyarázni a legegyszerűbben?

Illetve miért ilyen t*ketlen?

2022. nov. 27. 07:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz vissza, hogy miből érzi így, és mitől érezné úgy, hogy érdekled. Könnyen lehet, hogy benned van a hiba, és mégse adsz egyértelmű pozitív visszajelzéseket.

Abban a többiekkel értek egyet, hogy 1 hét után mással ismerkedni... én se vennélek komolyan. Ennyi idő kevés teljesen lezárni és elengedni egy 1 éves kapcsolatot.

2022. nov. 27. 09:50
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem érdemes új kapcsolatba menned még, hiába vagy túl az exeden várj egy kicsit, hülyeségnek hangzik de éld meg az egyedüllétet. Ettől függetlenül lehet ismerkedni, beszélgetni nyitottnak lenni, és ezt nyugodtan kommunikáld le az írogató srác felé, amit itt is írtál, hogy örülnél ha az első lépést ő tenné meg, és ezzel jelezted is, hogy részedről szimpi
2022. nov. 29. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:

"... az egyik srác ilyeneket ír hogy ő látja hogy engem ő nem érdekel.. ha kérdez visszaírok, kérdezek néha ezt azt, küldök ilyen idióta vicces mémeket szóval szerintem nőként ettől többet én nem tehetek az ügyért" = Elvarod, hogy ugorjon és nem 50.50 az egész szitu, ráadásul korán fogtal neki pasizni.

Mondjuk ez is nagyon nem király, hogy szerinted oké, hogy meméket kuldozgetsz és többet már nem tehetsz.👀

Mondjuk mi lenne ha beszélgetnel vele és nem elvarnad, hogy szorakoztasson.

2022. nov. 29. 12:44
 14/17 A kérdező kommentje:

11# & 12# köszönöm <3

Végülis pár randi belefér.. ha nem is rögtön kapcsolat.

Így csak jobb lesz…

13# látom többi kommentem vagy nem olvastad, vagy nem sikerült értelmezni :D de nem haragszom nyugi.. feleslegesen írom le 70.x ha ennyit akarsz az egészbe belelátni ennyit fogsz. Nyílván dobtam fel témákat :,) nyílván nem elvárom hogy szórakoztasson.. de nyílván nem én nekem kell tepernem egy pasiért…

Tessék csak leírtam mégegyszer hátha érthető..

2022. nov. 29. 13:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt senki nem írta, hogy teperned kell, azt írtam, hogy 50.50-nek kellene lennie, de az nem lesz ha vársz a sült galambra!

Most írjam én is azt, hogy a szövegértelmezésed eléggé gyenge?

Az! :)

2022. nov. 29. 13:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon új infóval szolgáltál… azta tényleg?🤣 50-50? Wow legalább le tudod nyomni a billentyűt.

Nem annyit írtam hogy csak mémeket küldök.. látom a többit még mindig nem sikerült elolvasnod. :D

2022. nov. 29. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:

" az egyik srác ilyeneket ír hogy ő látja hogy engem ő nem érdekel.. ha kérdez visszaírok, kérdezek néha ezt azt, küldök ilyen idióta vicces mémeket szóval szerintem nőként ettől többet én nem tehetek az ügyért… eddig minden kapcsolatomnál a pasi nyűgözött le, ő kereste a témákat is ők kerestek többször érdeklődőek voltak stb.. magyarán vezettek, legalábbis próbáltak az más kérdés hogy itt a nő vagy megy vele vagy nem…"

Ezt mind te írtad, nem én!

Ha csak ennyit osztasz meg, akkor mit írjak erre?

Amúgy az a rész, hogy eddig a pasik voltak azok, akik vezettek arra utal, hogy nem tudod mit kéne tenni, mert nem vagy hozzászokva, ebből is fakad az a rész, hogy ez a pasas úgy érzi, hogy nem érdekel téged.

Na most az is fontos, hogy természetesen menjen a beszélgetés, hogy egy csónakban evezettek,közös harmónia legyen, de azt nem lehet erőltetni bármennyire is szeretnéd.

És hiába rám haragszol akkor is nálad van valahol a hiba, mert te visszonyulsz így a dolgokhoz, hogy ő kezdeményezzen stb.

De ha egyoldalú az egész akkor nem ér semmit az egész, ezért a 50.50.

Mondjuk arra van eszed, hogy rajtam vezesd le a kudarcot, de arra már nem, hogy elgondolkodj azon amit írtam.

Csodálkozom, hogy még tart a kommunikáció közöttetek.

Vagyis mégse, mert lehet arra megy ki a játék nála, hogy ezt írta, de közben az volt célja, hogy rajta agyalj, sikerrel járt, okos, rafkos a fiú.

Na most vagy odateszed magad, vagy mehetsz.

Ezért írtam, hogy beszélgess vele, ne interjút tarts neki :

"kerdezgettem néha..."

Pl. olyan témákról, amik jelenleg aktuálisak és véleményt írtok, erdeklodtok.

Ha azon filózzol, hogy mit kérdezzek akkor az egész nem ér semmit, mert mint írtam természetesnek, ketoldalunak és spontánnak kellene lennie, mert jól érzitek magatokat egymás társaságában.

De itt ez nem fog menni, mert eleve rosszul állsz a dolgokhoz pedig csak leveleztek. xD

2022. nov. 29. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!