Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok működne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok működne, ha valaki ismeretlenül úgy nyitna, hogy "teccel"?

Figyelt kérdés
Szóval egy ismeretlen férfi ha úgy ismerkedne veletek, hogy rögtön elmondaná hogy külsőleg tetszetek neki. Nem pedig baráti beszélgetéssel, stb indítana.
2022. nov. 25. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Élből zártam be ilyen ablakot amiben ezt olvastam h szia teccel.
2022. nov. 25. 14:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Élőben gondoltam :D
2022. nov. 25. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán egy bohém estén, ha nem zsíros hajú, elhanyagolt részeg férfitől hangzik el, hanem valami társasági vidámkodás közben, talán.
2022. nov. 25. 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, mit jelent az, hogy működik. Volt már olyan, hogy ismeretlenül leszólított valaki... nyilván minimum az, hogy köszön, megkérdezi, zavar-e... de utána mondta, hogy szépnek tart, és adtam neki esélyt, mert kedvesnek és értelmesnek tűnt. Lett belőle egy randi - több nem, mert belsőre nagyon nem passzoltunk egymáshoz.

(azért ha esetleg írásban ismerkednél, a tetszel-t érdemes tsz-szel írni 2 c helyett :D)

2022. nov. 25. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Pest tele van ehhez hasonló futóbolondokkal, már évekkel ezelőtt megtanultam ignorálni az ilyen kaliberű megnyilvánulásokat.

(Mondjuk párszor volt hogy ez után fogdozni próbált, akkor nem ignorálom hanem megvédem magam.)

2022. nov. 25. 15:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem túl jó az arány :D nem is az utcára gondoltam, kulturáltabb helyeken, pl munkahelyen vagy valami
2022. nov. 25. 15:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, munkahelyen meg kva gyorsan leállítanám természetesen, oda nem azért járok hogy holdkórosok akarjanak megdugni.

Megmondanám hogy vagy most azonnal leáll ezzel, vagy a főnökség dönt az ügyben.

2022. nov. 25. 15:51
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
A nonel a toppon kell lennie egy ferfinak hogy erre pozitivan tudjon reagalni. Anugy sok hobortos csaj van akiknek nem kínos ez , noknel 25 felett mar kevesebb.
2022. nov. 25. 15:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát ha valakinek az a default, hogy bárki, aki közeledne, az holdkóros, akkor igazad van 8 :D
2022. nov. 25. 16:08
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Ezt sehol nem írtam. De ilyen "teccel" jellegű dumával leginkább üveges szemű lepukkant herbálos bolondok szoktak próbálkozni.

2022. nov. 25. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!