Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 év körüliek, mennyi időbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüliek, mennyi időbe telik az hogy egy ismeretlen fiút/lányt megszeress, szerelmes legyél belé és testileg is közel kerüljetek egymáshoz?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és nekem hetek kellenek. Nem értem azokat akiknek pár nap alatt megy.
2022. okt. 26. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Én elég zárkózott lelki világú vagyok, nehezen nyílok meg, nem is tudok gyorsan szerelmet érezni. Lassan alakul ki bennem az igazi kötődés, akár hónapok.
2022. okt. 26. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
évek
2022. okt. 26. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam is simán hónapok, ha aktívan találkozunk. Gátlásos és bizalmatlan vagyok az érzelmeimmel kapcsolatban, szóval idő kell, míg a tudatalattim is feldolgozza, hogy mit is szeretnék igazán. A testiség gyorsabban megy, de hát nem az a lényeg.

L

2022. okt. 26. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Három, négy hónap.
2022. okt. 26. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Hónapok
2022. okt. 26. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy ha teljesen ismeretlenek vagyunk egymásnak és a nulláról kell kezdeni akkor 4-5 hónap vagy több is kell.
2022. okt. 27. 00:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekik 2 másodperc.
2022. okt. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!