Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 18-20 éves lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-20 éves lányok miért ilyen megbízhatatlanok randizásban?

Figyelt kérdés

5-ből 4-szer lemondják a randit, "elfelejtik", aznap írnak hogy mégse jó, stb. Én se régen voltam ennyi idős, de nem voltam ilyen szétszórt, meh (érdektelen), leszarom típusú. Igaz abban a korban nem is a netről randiztam, de ez csak nem ennyire korfüggő.

Érdekes csak egy-két évet ugrunk az időben és pl. a 22-23 éves lányokkal már nincs semmi ilyen baj, velük 90%-ban létrejön a találkozás, ha megbeszélünk előtte pár nappal egy időpontot. Meg nyilván velem is volt már ilyen valaha, hogy lemondtam egy randit, de nem rendszeresen és nem ilyen szórakozott módon álltam hozzá.

2022. nov. 25. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Hány éves vagy? Mert ha 30, akkor tudhatnad, hogy a tinik többsége szórakozni akarnak és van miből válogatni bőven.

Persze ez nem mindegyikre érvényes, de ezt el lehet mondani a 25 év fölöttiekre is.

És igazából nem csak rajtuk múlik hanem rajtad is.

Ha nem jön be a stílusod, bunkó vagy, esetleg számukra unalmas foszer akkor mindegy hány éves valaki. xD

2022. nov. 25. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Te hany eves vagy? Ha ezt a korosztalyt megbizhatatlannak tartod, miert veluk akarsz kikezdeni? Talalkozgass a 22-23 evesekkel es mar megoldodott a problemad. Meg nyilvan vedd azt is figyelembe, hogy a lanyok is idosebben maskepp gondolkodnak, komolyabbak lesznek.
2022. nov. 25. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Én akkoriban sokszor bepánikoltam hogy nem fogok tetszeni a srácnak és inkább lemondtam mint hogy hülyét csináljak magamból.
2022. nov. 25. 13:50
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

Mert nincs semmi érzelmi fókuszuk. "Élni" akarnak és csak a "lehetőségekre" koncentrálnak. Mindig van jobb, érdekesebb, hirtelenebb számukra, nem akarnak semmi komolyba belemenni, eltaszítjak maguktól az érzelmi mélységek megélését, mert azzal áltatják magukat, hogy most kell "kiélniük" magukat.

Olyan 25 éves koruk közt fognak rájönni, hogy száz szék közül, a végen a földre ültek. Akkor jönnek rá, hogy milyen éretlenek is maradtak valójában, mert 0% érzemmi fejlődésen mentek keresztül, és csak azt hitték, hogy a "tapasztalatok" által többé váltak. Mikor már ráunnak az "élésre", akkor vágynak majd valami komolyra, lehetőleg azonnal, de kialakítani, vagy megtartani nem fog menni, mert nincs meg bennük hozzá semmi. Innen visszahúzni magukat, nagyon nehéz lesz

2022. nov. 25. 13:54
 5/13 A kérdező kommentje:

1. 25 vagyok. Vannak sikereim is, náluk is, csak ez egy bosszantó dolog.

2. Nem "ítélem el" egyik korosztályt sem és nem akarok egy lányt sem elküldeni csak azért, mert azt képzelem a kora miatt, hogy ő biztos éretlen. A szüleim pl. akkor jöttek össze, amikor apukám 28, anyukám 21 éves volt és a mai napig együtt vannak szeretetben.

3. Köszi, ez érdekes.

4. Köszi! Bár gondolom minden ember más és más, de biztos léteznek ilyen példák is, mint amit te írtál.

2022. nov. 25. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Ez baromira nem kor függő. Ha ebbe ennyiszer belefutsz,akkor rosszul választasz. Én fiatalabb koromban sem visekedtem így.

24N

2022. nov. 25. 14:08
 7/13 A kérdező kommentje:
6. Most Tinderezem, ott ilyen fajta fiatal lányokat találok. De mondom, ugyanitt a pár évvel idősebbek már teljesen mások.
2022. nov. 25. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is tindereztem, két páromat is tinderen ismertem meg. Vannak komolytalan emberek, de ha te komoly vagy, akkor észre fogod venni hamar.
2022. nov. 25. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
18-20 évesen kétnaponta változtak a terveim, ilyen idősekkel szerintem felesleges párkapcsolatban gondolkozni.
2022. nov. 25. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Meg ugye 18-20 évesen az emberek empátiaérzéke/felelősségtudata nulla, lazán szórakoznak mások érzéseivel, idejével.
2022. nov. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!