Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többség tényleg túl van 20 éves korára legalább egy párkapcsolaton?
Én nem lennék erről meggyőződve.
Pont a mi korosztályunk lett bezárva 2 évig a legaktívabb éveiben, illetve minket sújtanak a szociális médiák által gerjesztett túlzó, torz elvárások.
Igaz, a lányok sokszor már 14-15 évesen is elvesztik, de a fiúk között 20+ korosztályban is sok a szűz, lásd jómagam.
Szerintem egyre több ilyen lesz: a Z generációt már alapból egy elb.szott generáció nevelte fel, nincs apakép, stabil érzelmi háttér, kevés szociális interakció stbstb, ennél csak rosszabb lesz.
Ha nem hiszel nekem, csak regelj tinderre, és meglátod.
Amúgy meg azt a lányt, aki elutasít emiatt, amúgyis érdemes elegedni.
Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény, ha mondjuk rossz/nehéz tinikorod volt, de felülkerekedtél rajta, fejlődtél, mintha mindenféle szempontból jó, illetve sikeres fiatalkorod volt, és most csak aratod a babérokat.
Te küzdesz a sikerért, gondolom szépen lassan fejlődsz, és amelyik lány ezt nem értékeli, az annyit is ér.
Kitartás tesó!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!