Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A franciák tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A franciák tényleg ennyire közvetlenek?

Figyelt kérdés
Randiztam egy francia sráccal. 2 hónapig csak beszélgettünk/telefonáltunk. Kimentem másfél napra Franciaországba (eredetileg ő akart jönni Budapestre). Kijött értem a reptérre, ott azonnal öleléssel üdvözölt, majd ő vitte táskámat és azonnal megfogta a kezem. Jól esett, de fura volt, hogy életemben akkor látom először és ő már 1 perc után a kezemet fogja.. A randi jól sikerült. Felhozta, hogy legközelebb menjünk el 3 napra valahova kettesben, meg hogy ő fizetne mindent. Bejön a srác, de kicsit ezt túl gyorsnak érzem és meg is szólalt bennem a vészcsengő, mert akikkel eddig randiztam, ők nem csináltak ilyeneket. Túl romantikus minden vele kapcsolatban. Ennyire kimutatják, ha bejön nekik egy nő?

2022. nov. 24. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy (1) fasziból vezeted le?
2022. nov. 24. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
A nyugati emberek általában ilyenek. Én éltem Angliában, Franciaországban, töltöttem relatíve több időt még az olaszoknál, spanyoloknál is. (Nem éveket, de azért nem is egy-két hétre nyaralni mentem csak.) Mindenhol az emberek sokkal közvetlenebbek, kedvesebbek általában, mint Magyarországon. Nem minden fekete és fehér, de azért érezhető a különbség az ottani és az itteni emberek között általában.
2022. nov. 24. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Ő a gazdag francia, te a csóró magyar. Innentől fölényének teljes tudatában csinálhat bármit - ami jogos is volt részéről, mert eddig működött. Ezért jött ide, még 2 randi és eléri a célját, ha okos minden kelet-európai országban van 1-1 ilyen "partnere" (fogalmazzunk így), aki elhiszi a nagy szerelmet, mert egy ostoba naiva.
2022. nov. 24. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
UI! :-)
2022. nov. 24. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik egyforma, mint bármelyik más nemzetnel is így van.
2022. nov. 24. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Volt egy hasonló esetem, nem francia, hanem német, nem én mentem, hanem ő jött, de a többi igen hasonló a történetben. Ő komolyan gondolta. 1 évig voltunk együtt, tőle független okok miatt lett vége. (megkérte a kezem és alig 20 évesen ezt korainak éreztem).
2022. nov. 24. 15:46
 7/8 Noren1989 ***** válasza:

Aki franciàt én ismerek, mind faszparaszt.

Szerintem neked meg egyszerűen q beetető időszakot kéne megkülönböztetned a normàl viselkedésétől.

Gondolom ismerőseivel nem talàlkoztàl, csak szigorúan kétszemélyes programjaitok vannak.

2022. nov. 24. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:

A férjem francia, és volt màr több francia pasim is. (mivel itt élek Franciaországban).

Àltalànossàgban azt lehet mondani, hogy van ilyen is meg olyan is. Simàn volt aki konkrétan leszervezett nekem egy 3 napos utazást Bretagne-ba, teljes meglepetésként. Olyan is volt, hogy hazamentem valamiért Budapestre és egyszercsak megjelent nàlunk, hogy nem bírja nélkülem (ismerkedés eleje)

De olyan is volt, aki kínosan felezgetett mindent (mondjuk nàlam alap, hogy felajànlom, hogy fizetem a részem, és ha nem engedi akkor legközelebb ragaszkodom ahhoz, hogy én hívjam meg) ami azért elég ciki volt így utólag, plàne, hogy belém tette gumi nélkül, minden tiltakozàsom ellenére, én meg fizethettem az esemény utànit... (Ez utàn mondjuk dobtam is, nem értette, miért... A gáz, hogy tanár volt a pasi....)

Szóval van ilyen is, meg olyan is. Egy emberből nem lehet mindent levenni, de abszolút nem természetellenes a viselkedése. Vagy nagyon le akar nyũgözni, vagy csak élvezni akarja veled az életet. Ettől még nem ígért örök hűséget, de semmi sem lehetetlen...

2022. nov. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!