Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a külföldi férfiakkal 1 perc alatt egy hullámhosszra kerülök, de a magyar férfiakkal ezt nem sikerül kiviteleznem?

Figyelt kérdés

Hozzá kell tennem, hogy külföldön alapvetően jobban is érzem magam. Már többször gondolkodtam, hogy ki kellene költöznöm. És minél többször történik ez, egyre inkább érzem, hogy menni kellene, ha szeretnék párt és családot.

Valahogy nyitottabbaknak, közvetlenebbeknek is érzem az embereket kinn és kb akit ott ismerek meg, mindenkivel jó viszonyba tudok kerülni egy perc alatt és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Itthon ezt nem tudom abszolválni. Mi lehet ennek az oka? Nőket is kérdezem, hogy van-e, aki hasonlóan érzi vagy vélekedik és milyen okai lehetnek ennek?

2022. nov. 19. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Udvariasabbak betartják a határokat, ki lehet mellettüi bontakozni.
2022. nov. 19. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
11 csak akkor tudsz kibontakozni ha pénzel egy gazdag pasi
2022. nov. 19. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Szia férfi vagyok és dettó ugyan ez. Olyan felszabadultabb vagyok meg a külföldi nők is azok. Egy szép osztrák lánnyal megismerkedtem a nyáron, sokkal nyitottabb volt, nem volt az sem kínos amikor oda mentem hozzá, majd elájult mikor oda mentem hozzá annyira örült. Itt meg a magyarlányok konkrétan hülyének néznek és akár hogy tepersz (még a rondák is) hogy egy idióta vagy. Nem tudom sokkal kedvesebbek meg egyenrangúként kezelnek a külföldi nők. Gondolom hasonló a helyzet nálad is csak női szemszögből.
2022. nov. 19. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
12# az aranyásófóbiádat ne rám terjeszd ki
2022. nov. 19. 19:04
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Valószínű azért, mert primitív előítéleteid vannak a hazáddal kapcsolatban...gondolom te is a liberálprogresszív médiát falod lelkesen, ahol a nyugatot imádják orrba-szájba.
2022. nov. 19. 20:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ilyen szavakat használsz például “liberálprogresszív” ami amúgy két külön szó, attól nem vagy okos. Akkor is csak egy paraszt vagy aki politikát látja, még abban is, hogy kinek mi az ideálja. Idióta🤣🤣🤣😑
2022. nov. 19. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
15 ezentúl inkább az origón kommentelj ne itt
2022. nov. 19. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Ha így van, ismerkedj külföldiekkel, probléma megoldva.

Egyébként meg ne higyjétek azt, hogy többre tartanak, mint egy random kelet-európai vendégmunkást... de ez már nem az én bajom.

2022. nov. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!