Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a külföldi pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a külföldi pasiknak tetszem?

Figyelt kérdés

Nekem is alapvetően ők tetszenek, meg gyakran randizom, a nyelvvel is elég jól elboldogulok, csak hát ugye ők általában nem maradnak hosszú távon. :/ Így nyilván jobb választás lenne a jövőre nézve egy magyar srác, de az teljesen reménytelen szitu.

Már lassan 3 éve használom a Tindert. Nagyon kevés embert húzok jobbra, de szoktam azért néha magyarokat is. Csakhogy magyar srácokkal gyakorlatilag match-em sincsen, ha van is, nem szoktak rám írni. 1-1 kivétel akad néha, de azok is bunkók teljesen, vagy nem szimpik.

Elég érdekes, hogy ez vajon miért van?

Még anno magyarokkal kezdtem el ismerkedni, volt is 2-3 kapcsolatom, de azóta kb. csak németek, meg egy holland meg egy francia.

Külsőre nem nézek ki extrémül meg semmi. Magas vagyok, sportolok, nőiesen öltözöm, arcra is szépnek tartanak.

26N

2022. okt. 26. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Rendben nem tudom
2022. okt. 26. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
11%

Tetszel magyaroknak is, de gondolom minddel van bajod.

Béla csak 176 cm. ZolEE nem diplomás. Sanya csóró őr. Tamás öreg, 32 éves. ...

2022. okt. 26. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Örülj neki, hogy egyáltalán tetszel valakinek.
2022. okt. 26. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nem vágom kinézetre mi a különbség egy francia egy német és egy magyar között.
2022. okt. 26. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es, hát, elég sok. :D De egyébként is azonnal felismerni valakiről, hogy külföldi.
2022. okt. 26. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a fővárosban lakhatsz, hogy külföldiekkel szoktál match-elni. Meg nagyrészük tuti, hogy nem komoly kapcsolatot keres, hanem csak leakarnak feküdni a magyar lányokkal.
2022. okt. 26. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
Akkor talán ne Tinderen ismerkedj. Én nem is értem, mit akarsz tőlük, csak alkalmi kapcsolatokat keresnek itt.
2022. okt. 26. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 Így van, a külföldi srácok nem házasságot kötni járnak ide, hanem a szép magyar p.ncikért.
2022. okt. 26. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, a 7-es 35 %, a 8-as 100 %, pedig ugyanazt írták le.
2022. okt. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!