Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a külföldi férfiakkal 1 perc alatt egy hullámhosszra kerülök, de a magyar férfiakkal ezt nem sikerül kiviteleznem?
Hozzá kell tennem, hogy külföldön alapvetően jobban is érzem magam. Már többször gondolkodtam, hogy ki kellene költöznöm. És minél többször történik ez, egyre inkább érzem, hogy menni kellene, ha szeretnék párt és családot.
Valahogy nyitottabbaknak, közvetlenebbeknek is érzem az embereket kinn és kb akit ott ismerek meg, mindenkivel jó viszonyba tudok kerülni egy perc alatt és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Itthon ezt nem tudom abszolválni. Mi lehet ennek az oka? Nőket is kérdezem, hogy van-e, aki hasonlóan érzi vagy vélekedik és milyen okai lehetnek ennek?
Azért van mert a nyugati pasinak több pénze van általában, ti meg arra mentek.
Aztán megmagyarázod valami ezoterikus baromsággal.
4
Koze sincs a penznek ehhez, csak rafogtok mindent a penzre, kozben meg csak"annyi" a problema,hogy kur.vara nem ertetek a nokhoz, nem tudtok veluk banni, csaljatok oket ossze-vissza, elvartok mindent is, legyenek topmodellek, jok az agyban es meg a hazimunkat is csinaljak egyedul.
8 én soha nem csaltam meg senkit, nem vagyok bunkó, de még a ronda nők is lekoptatnak
Utána meg összeállnak egy ilyen tipikus hurkásnyaku kopasz vállalkozóval, aki mindenkit átver, bunkó, de pénze az van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!