Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan pasival aki néha esténként bepuszil 7 deci házi pálinkát?
Figyelt kérdés
F/312022. nov. 19. 01:42
11/19 anonim válasza:
Balázs, miből veszed meg a pálinkát? Netán felvettek dolgozni?
13/19 anonim válasza:
Balu, reggelente remegsz még az első féldeci előtt?
14/19 anonim válasza:
Az a 7 deci eleg sok.. mast 2x4 cent ugy fejbe ver hogy azt sem tudja merre van az elore. Igyal vizet inkabb.
15/19 anonim válasza:
Komolyan, Balázs, ki finanszírozza a piádat?
16/19 anonim válasza:
Ezt mondjuk én sem értem. Annak idején az osztrák burgerforgató fizetésből, később az osztrák állam által nyújtott szociális segélyből rombolta a még meglévő kevés agyát ez a gyökér a helyi kannásborokkal, de nem tudom elképzelni, miből piál, mióta hazajött. Elmondása szerint nem dolgozik semmit, még közmunkára sem ment, márpedig anélkül a segílyke elég kevés, nem jön ki belőle a napi egy flakon Bástya (fénykorában ezt itta az agyhalott) vagy 7 deci pálinka.
17/19 anonim válasza:
17 az màr a burgerforgatàs után volt szerintem, amikor mosodás volt meg portás. Akkor bérelte a 8 nm es kőbányai szobát. Akkor abból ivott
De azóta állítólag a mamahotelben lakik, hét deci pálinka meg napi többezer forint
Balázs, a szüleid vesznek neked piát?
18/19 anonim válasza:
A nővérénél lakik.
A sors iróniája, hogy rendre posztol arról, hogy a nők a pénzre mennek, csak a pénzes pasi kell nekik, miközben őt egy nő tartja el.
19/19 anonim válasza:
18 és a nővére miért tartja el?
Meg a szülei kidobták? És is kitenném, akkor ha másért nem is azért csak elmenne dolgozni hogy meglegyen a napi pia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!