Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire intő jel/“red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire intő jel/“red flag”? Vagy én voltam fura ebben a helyzetben? 24/l

Figyelt kérdés
2 hete ismerkedem egy férfival. Eddig 3-szor “randiztunk”, harmadiknál ott aludtam nála. Ezalatt történt köztünk intim együttlét, de konkrétan szex nem. Megmondtam már a levetkőzés előtt, hogy szexelni még semmiképp nem szeretnék. Viszont ő ennek ellénre elkezdte óvszer nélkül betenni. Én leállítottam és kicsit vissza is löktem, hogy “nem”. Erre kérdezte, hogy de miért, naa, ne csináld már, nem értem miért nem lehet, mondjam meg, hogy miért. Mondtam, hogy nekem a szexhez kicsit több ismeretség, bizalom kell. (Az előjátékhoz valami miatt nem, de a szexet sokkal bensőségesebbnek érzem, és csak azzal szeretném akivel kapcsolatban vagyok) illetve még nincs letisztázva, hogy pontosan mi is lesz ebből az ismerkedésből, még mi magunk sem tudjuk pontosan, hogy lesz-e ebből kapcsolat. Reggel újra ugyanez történt, szájjal kielégítettem, majd tudtam mit akar, mondtam, hogy ne haragudj, de én még tényelg nem szeretném a szexet. Erre “naaa, csak egy kicsit…” és megint elkezdte betenni. Határozottan rászóltam, és elhúzódtam. Végül nem történt több, csak olyan fura erzésem van, de lehet, hogy velem van a baj, és igazából mondta is, hogy nehéz nagyon ellenállni. Szóval fiúk, ti is voltatok már így, hogy ezek után nagyon nehéz visszafogni magatokat? Hagynom kellett volna neki, ha már előtte “felizgattam”? Túlgondolom és természetes, hogy így reagált?

2022. nov. 16. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
Red flag, ha bocsánatot kér és kiderül hogy egyébként figyelmes és a jövőben tiszteletben tartja a határaidat, akkor talán elnézhető. De vigyázz az ilyen emberekkel, volt már tapasztalatom hasonlóval.
2022. nov. 16. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Hát, ez erdekes.

Nekem pont a szopás ami sokkal intimebb... Nem szopnek le soha olyat akivel aztán szexelni meg nem akarok, de mindenki más..

Meg kellett volna értenie.

2022. nov. 16. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Én hagynám a francba, már önmagában a védekezés nélküli bepróbálkozás miatt is.

22/L

2022. nov. 16. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Én is hagynám, mert erőszakos és nem tartja tiszteletben azt amit kérsz tőle. Meg ez szerintem szánalmas is hogy jahj csak egy kicsit… Nekem is volt ilyen párom, egy szex babának használt egész kapcsolat alatt, soha nem mondhattam nemet mindig tűrnöm kellett. Én miatta és az erőszakoskodása miatt jó ideig megutáltam a szexet.
2022. nov. 16. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
11%
Élvezed ahogy elnézem, h bohócot csinálsz a kiscsákóból.
2022. nov. 17. 07:49
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Szerintem azzal van baj, hogy nem tudja figyelembe venni amit kértél. Ez szerintem kicsit kisfiús, éretlen hozzáállás. Főleg a kapcsolat/ismerkedés elején, amikor általában a férfiak még kedvesebbek, előzékenyebbek, mint később.

Ami még csak plusz, hogy írtad, hogy előtte már szájjal kielégítetted...

Kicsit önzőségnek tűnik, arról nem is beszélve, hogy óvszert sem használt. Ha ez tényleg a kapcsolat elején történt, nálam red flag lenne de rendesen...

2022. nov. 17. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Fuuu ez felhozott nekem pár rossz emléket :D

Én sajnos elsőre fogtam ki ilyet, szűz lányként nem akartam még sietni, és ezt a "csak egy kicsit" szöveget nekem is minden talin tolta, amikor én még nem akartam tovább menni. Ráadásul óvszer nélkül akarta neked betenni? Nem érdekli, hogy teherbe ejt? (Igen előváladéktól is lehet egy nő terhes).

Légyszi offold a gyereket, mert egy erőszakos f.asz, én sajnos nem offoltam anno mert nagyon szeretethiányos voltam és nagyon bánom, hogy végül rávett mindenre érzelmi zsarolással...

2022. nov. 17. 08:16
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Konkrétan erőszakoskodott veled és neked kérdés, hogy te miért érzés rosszul magad ? Konkrétan magyarazkodnod kellett neki, hogy miért nem hagytad magad megdgni. Sőt, mi van, ha elkaptal tőle valamit? Szerinted ha veled a harmadik randin gumi nélkül dgna, akkor másokkal nem ugyanezt csinálta? Én elmennek egy STD szűrésre.

A csavot meg hagyd, mert nem normális és erőszakos.

24N

2022. nov. 17. 08:40
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó senkiházi, aki nem tisztel, de te voltál a leghulyebb, mert azok után, hogy beprobalkozott vele aludtál és még le is szopt@d!

Istenem gyere le!

2022. nov. 17. 18:14
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
mondjuk én férfiként azt nem értem, ha valaki nem akar szexet akkor miért megy fel a másik lakására. Meg nehogy már megkövezzük a csávót meztelenül vagytok egymás mellett, és megakart dugni, micsoda szemétláda. Mondjuk, hogy óvszer nélkül az már tényleg nem okés.
2022. nov. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!