Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire intő jel/“red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire intő jel/“red flag”? Vagy én voltam fura ebben a helyzetben? 24/l

Figyelt kérdés
2 hete ismerkedem egy férfival. Eddig 3-szor “randiztunk”, harmadiknál ott aludtam nála. Ezalatt történt köztünk intim együttlét, de konkrétan szex nem. Megmondtam már a levetkőzés előtt, hogy szexelni még semmiképp nem szeretnék. Viszont ő ennek ellénre elkezdte óvszer nélkül betenni. Én leállítottam és kicsit vissza is löktem, hogy “nem”. Erre kérdezte, hogy de miért, naa, ne csináld már, nem értem miért nem lehet, mondjam meg, hogy miért. Mondtam, hogy nekem a szexhez kicsit több ismeretség, bizalom kell. (Az előjátékhoz valami miatt nem, de a szexet sokkal bensőségesebbnek érzem, és csak azzal szeretném akivel kapcsolatban vagyok) illetve még nincs letisztázva, hogy pontosan mi is lesz ebből az ismerkedésből, még mi magunk sem tudjuk pontosan, hogy lesz-e ebből kapcsolat. Reggel újra ugyanez történt, szájjal kielégítettem, majd tudtam mit akar, mondtam, hogy ne haragudj, de én még tényelg nem szeretném a szexet. Erre “naaa, csak egy kicsit…” és megint elkezdte betenni. Határozottan rászóltam, és elhúzódtam. Végül nem történt több, csak olyan fura erzésem van, de lehet, hogy velem van a baj, és igazából mondta is, hogy nehéz nagyon ellenállni. Szóval fiúk, ti is voltatok már így, hogy ezek után nagyon nehéz visszafogni magatokat? Hagynom kellett volna neki, ha már előtte “felizgattam”? Túlgondolom és természetes, hogy így reagált?

2022. nov. 16. 20:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább black flag kellene, hogy legyen a red flag után gyakran újraindítják a futamot, így szar a metafora. A black az, amikor kiintik a szabálytalan pilótát.
2022. nov. 16. 20:20
 2/20 anonim ***** válasza:
9%

Kisiskolás telenovellát olvastunk most,vagy mi a fene?

Unatkozol mi?

2022. nov. 16. 20:22
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Határozott red flag, egyáltalán nem tartja tiszteletben a határaidat.
2022. nov. 16. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
23%

Hasonló ehhez. Az íráskép, az álnaív buta értetlenkedés...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2022. nov. 16. 20:25
 5/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, lehet, hogy neked ez álnaív, mert te már sokat tapasztaltál, de én nem, és bennem ez “naivan” de teljesen őszintén felmerült. Kérlek a kérdésemre válaszolj
2022. nov. 16. 20:29
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
De azert leszoptad. 🤣
2022. nov. 16. 20:31
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
Válaszoltam. A linkelt kérdés teljesen ugyanolyan írás mint ez. Megjátszott butaság. Ki a jó fene ne tudná hogy mindkét szituáció gáz.
2022. nov. 16. 20:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Figyelj, tényleg kb nulla tapasztalattal rendelkezem férfiak terén, igen, sokszor naív vagyok, lehet, hogy kicsit el is van csúszva az értékrendem, és alacsony az önbizalma. Fogalmam sincs, hogy mi fér bele egy kapcsolatba, örülj, hogy neked van. De kérlek azt ne kérdőjelezd meg, hogy bennem mi játszódik le. Mégis miért irnek ki egy kerdest, ha nem azért, mert kétségek vannak bennem és nincs kivel megbeszélnem?
2022. nov. 16. 20:34
 9/20 anonim ***** válasza:
32%
Hagyjuk már ezt. Ez a beteszi, elhúzódom, beteszi újra, fogalmam sincs mi történik velem, meg a linkelt másik hasonló butaság...
2022. nov. 16. 20:36
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

Teljes mértékben irreleváns az hogy a Kérdező által felvázolt szituáció valós-e, vagy hogy milyen indokkal írta ki.

Ne felejtsük el azt sem hogy a kérdéseket évek múlva elolvashatja olyasvalaki, akivel hasonló történt, és lehet neki pont kapóra fognak jönni azok a dolgok amiket a válaszolók mondanak. Ezért nem lényeges a válaszadásnál hogy kamukérdés-e. Ha nem az akkor pedig segíthetsz a Kérdezőnek, ami duplán jó. Magamból kiindulva lehet teljesen valós is, mert én is későn, felnőttként tanultam meg azt hogy hogyan működnek a férfiak vagy a párkapcsolatok. És nem egy ritka eset.

Válaszolva a kérdésre: A pettinget engedted a partnerednek, ami miatt ő azt hihette hogy zöld utat adtál neki, ezért próbálkozott be. Mondjuk, mivel az elején közölted a szándékaidat nyíltan ezért furcsának tartom hogy aktust próbált kezdeményezni. Az pedig baromi nagy red flag hogy mindezek mellett óvszer nélkül is akarta volna. El sem tudom képzelni milyen lehet az ha az együttlét végén kiderül hogy a másik nem rakott fel gumit, szánt szándékkal. Ha adhatok egy tippet akkor hagyd ezt a személyt, semmiképp sem fog téged megérteni, és minden egyes alkalommal ugyanezt fogja csinálni. A behatolásos szeretkezés tényleg jó dolog, de a férfiak többsége nagyon is jól tudja kontrollálni a vágyait, és ha olyan a helyzet (menstruáció, távollét) akkor jól megvannak más módszerekkel is, ez nem olyasvalami ami felett 0 kontrolljuk van.

2022. nov. 16. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!