Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál egy olyan pasival, aki kis mértékben dadog?
Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 21:43
1/9 anonim válasza:
ez nagyon sok mindentől függ ^^ a dadogás nem hátráltatna szerintem :) szóval, ha lenne ok, amiért nem járnék vele, az nem a kismértékű dadogás lenne!!
2/9 anonim válasza:
nekem volt olyan "hódolóm", aki erősen dadogot.
Más miatt küldtem el, a dadogása egyáltalán nem zavart.
3/9 anonim válasza:
Persze,attól még ugyanúgy ember!Nagyon sok más dolog is megtetszhet benne!Egy idő után meg úgyis hozzálehet szokni,nem is tűnne fel,pláne,hogy csak kis mértékben!:)
4/9 anonim válasza:
Kezd el simogatni a szerszámát, kiwi lennék mennyire dadogna. Kérdés, erősebben-e? XD
6/9 Srapnel válasza:
Alan Turing is dadogott, pedig gyakorlatilag megnyerte a szövetségeseknek a világháborút, mert megfejtette a német titkosítást (többedmagával). A sztori többi része (ti. az, hogy emellett meleg is volt és ciánnal lett öngyilkos) kevésbé fontos, mint az, hogy lám, vannak nézőpontok, ahonnan a dadogás nem számít. Valószínűleg ilyen az is, ha a belsője és más tulajdonságai megszerettetik veled az illetőt.
7/9 anonim válasza:
mé mé mé mé rrrrrt nenene?:O azazaz nnnnnnnnnemzon múlik :)ha bebejön neneked akkorrorrr hajjjjráá ááá =)
8/9 anonim válasza:
Lehet engem kirohognek ezert, de szerintem az full szexi :)
legalabbis nekem bejon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!