Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja, szívesen főzne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja, szívesen főzne nekem, valószínűleg a szex felé terelné a témát?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy még elég új vagyok a randizás terepén, nem nagyon randizgattam eddig (19 éves lány vagyok).

Van egy férfi, akivel nyár óta ismerjük egymást közös barátok által, de mikor be lettünk mutatva, akkor nem beszélgettünk sokat. Majd úgy hozta az élet, hogy hetente látjuk egymást futólag és végül be is jelölt Facebookon, majd írt egy sms-t (!), hogy ne haragudjak, amiért elkérte az egyik közös barátunktól a telefonszámomat, de annyira sokat lát mostanában és szeretne elhívni kávézni, ha van kedvem és időm. Elmentem vele, nagyon jól éreztem magam (ez 3 hete volt). Utána a hosszú hétvégén még voltunk kirándulni is, egész nap együtt voltunk, majd mikor hazahozott, kérdeztem tőle, nincs-e kedve feljönni a lakásomba. Nem igazán a szex miatt gondoltam, csak beszélgetni esetleg. Legnagyobb meglepetésemre nemet mondott, amit azzal indokolt, hogy szerinte ez nem lenne etikus, mert arra az egyetemre járok, ami neki az egyik munkahelye, később tanítani is fog engem majd és hogy a korkülönbség sem elhanyagolható téma, furcsán venné ki magát, ha kettesben lennénk. Hülyén éreztem magam az egésztől, mert szerintem attól függetlenül, hogy egy kávézóban, vagy étteremben voltak rajtunk kívül mások, attól mi még kettesben voltunk korábban is. Meg ő kezdeményezett mindig a programoknál, ő írt először minden nap, nem én akaszkodtam rá, erőszakoltam ki a figyelmét. Nem tudtam hová tenni az egészet. Viszont azóta is keres, beszélgetünk és ma megkérdezte, hogy a hétvégén mit csinálok, mert szívesen főzne nekem... Visszakérdeztem, hogy és a barátainak is? Mert legutóbb is elhívott magához "iszogatni", aztán kiderült, hogy rajtam kívül mások is lennének, így offoltam inkább. Aztán erre írta, hogy nem, egyedüli vendég lennék.

Szerintetek ez ilyen "meghívás szexre" dolog?

Szívesen mennék igazából, de van elég barátom, nem barátkozni szeretnék.

2022. nov. 15. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező nem akarlak megsérteni, de nincs véletlenül apa komplexusod?? Apukáddal milyen volt a viszonyod?
2022. nov. 15. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
11. Van ott tuti!!
2022. nov. 15. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
2022. nov. 15. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagy nem volt nála gumi védekezzni igy vissza mondta inkább
2022. nov. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!