Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valószínű, hogy csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű, hogy csak szexre kellek és csak naívan gondolom, hogy talan lehetne több idővel? 21/l

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal(23), aki nagyon szimpatikus, eddig 2-3x talalkoztunk, csak beszélgettünk és ennyi, de legutobb ő is benn volt 2 haverjával varosban és én is, úgyhogy csatlakoztak hozzánk, majd utána én hozzájuk. Elvoltunk, majd mondta, hogy aludjak nála és ott is aludtam, de szexelni akart, de en nemet mondtam, ő nyilvan nem örült, de nem volt mérges. Én igazan szeretnem megismerni, őt és aztán alakul.

2018. ápr. 15. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Csak szexet akar :) De ezek után legyen benned annyi tartás, hogy többet nem beszélsz vele, különben méginkább csak kihasználhatónak fog gondolni.
2018. ápr. 15. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem alakul. Szexkapcsolat, te beleszeretsz, ő kihasználja, te sírsz, minden pasi szemét, újabb srác, körforgás.

De ha saját károdon akarsz tanulni, tessék.

2018. ápr. 15. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

“Valószínű, hogy csak szexre kellek és csak naívan gondolom, hogy talan lehetne több idővel? 21/l“

Tipikus....

2018. ápr. 15. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:
A tipikus alatt nem igazan tudok hova gondolni, de köszönöm a válaszokat. :)
2018. ápr. 15. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Tipikus alatt értsd nyugodtan azt, amit jelent. Tipikus.

Ha már az első alkalommal le akart fektetni, akkor az ő részéről kizárt, hogy tomboljon a szerelem. Ha egy fiú/férfi szerelmes, akkor romantikázik, udvarol, virágot küld, verset ír, satöbbi. Aki szexelni akar, az meg egyből a tárgyra tér.

Te pedig azzal, hogy visszautasítottad, egyértelművé tetted, hogy nálad könnyebb prédát kell keresnie, így sok mindenre tőle már ne is számíts, mivel az már kiderült, hogy ő mit is akart tőled valójában.

2018. ápr. 15. 20:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Ah ertem valószínű igazad van így végig gondolva. koszonom a választ. :)
2018. ápr. 16. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? :D
2019. márc. 15. 23:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Visszanéztem nosztalgiából a gyakorikérdéskre, és már azt sem tudom, hogy ez éppen melyik nagy "szerelmem" volt, de visszakerestem messenger beszélgetéseket és rájöttem ki volt az és mi lett a vége: Nem jöttünk össze, nem feküdtem le vele, párszor még beszéltünk aztán elengedtem a dolgot.
2023. aug. 21. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!