Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők ti hogyan szednétek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti hogyan szednétek fel magatokat?

Figyelt kérdés

2022. nov. 12. 09:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy akik engem felszedtek. Nekem az tetszik.
2022. nov. 12. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
A többségük sehogy.
2022. nov. 12. 10:59
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Úgy akarnám felszedni magam, hogy nem akarnám felszedni magam. Úgy hozza a helyzet, hogy szóba elegyedünk és nem felszedés jelleggel dumálunk. Aztán idővel közelebb kerülünk egymáshoz. Ez nem kínos, nem erőltetett és ha megvan az alapvető kémia akkor tuti a siker.
2022. nov. 12. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy, nem vagyok az esetem.
2022. nov. 12. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

Akinek oka is van felszedni, nemcsak meglátott és megkívánt, az pontosan tudja a módját és van rá sok jó lehetősége, mert ismer személyesen.

A többieknek meg fölösleges. Akit úgy kezdek el komolyabban érdekelni, hogy nem is ismer, az holnap talál helyettem egy ugyanolyat, nincs rám szüksége.

Rühellem, mikor idegenek a külsőm alapján már egyből kapcsolattal és felszedéssel próbálkoznak. Azt sem tudja szerencsétlen nyomorult, hogy nem épp egy sorozatgyilkos vagy egy agyatlan senki vagyok, mégis minek akar egyből randira hívni? Mennyire kell ehhez sekélyes fasznak lenni?

2022. nov. 12. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy. Nem akarom, hogy bárki is "fölszedjen", és ha valaki tetszene, akkor sem ez lenne vele a szándékom. Egyébként sincsen univerzális módszer, ami mindenkinél működik. Elég jól olvasom az emberek testbeszédét és nem-verbális jeleit (akár hanghordozást is) ahhoz, hogy először felmérjem, van-e egyáltalán esélyem. Csak akkor próbálkoznék, ha erre a válasz valószínűleg igen lenne. A további lépéseimet magának az illetőnek a további reakciói határoznák meg. Az mindenesetre alap, hogy maximális tiszteletet tanúsítanék a másik iránt, mivel én magam is ezt várom el tőle (még akkor is, ha nem jönnénk össze).
2022. nov. 12. 13:12
 17/19 anusbari ***** válasza:
16%
Hát mindet elolvastam,s csak a szokásos jött le..,hogy igen,ti nők (majd)mind hülyék vagytok.Nektek a sz.r se jó ízű..
2022. nov. 13. 08:24
 18/19 mikeXxX ***** válasza:
15# láttál már utcán számodra vonzó szimpatikus fèrfit egyedülállókènt ?
2022. nov. 13. 09:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen először stabilan összebarátkoznék magammal
2022. nov. 15. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!