Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti hogyan szednétek fel magatokat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 09:43
1/19 anonim válasza:
Hat en egy egyertelmu pasit igenylek hogy egyenesen megmondja hogy tetszek neki. Aztan ha nemet mondok, attol meg hagy idot nekem pl. " Nem baj, vegyel fel chatra, aztan majd meglatod"
2/19 anonim válasza:
#1: Ez a " Nem baj, vegyel fel chatra, aztan majd meglatod" a "Szívesen leszek szamár is, ha nincs ló" szinonímája, igaz?
3/19 anonim válasza:
Passz, szerintem sehogy. Eddig mindkét kapcsolatom barátságból alakult ki. Illetve így: előbb összebarátkoznék magammal.
4/19 anonim válasza:
" Nem baj, vegyel fel chatra, aztan majd meglatod"
Ilyenkor szokták a nők zaklatónak nézni a férfit!
5/19 anonim válasza:
Leszólítanám a lányt vagy ráírnék, ha már ismertem korábban. De ha nem ismertem még: Ez függ a szituációtól, hogy mikor és hogyan érdemes leszólítani. De inkább csak úgy beszélgetnék vele először, mint bárki mással tenném. Aztán, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak bemutatkozok neki, hogy egyébként ... -nak hívnak. A tudtára adom, hogy jó lenne még talalkozni.
Számomra az a legimonálóbb kezdeményezés, ha látom, hogy érdekli a belsőm is, meg akar ismerni.
6/19 anonim válasza:
Először csak beszélgetnék, hogy kiderüljön vannak-e közös pontok aztán ha már egy laza beszélgetés összejött utána térnék rá a randira.
7/19 anonim válasza:
Nekem alapvetően az jön be, ha spontán alakulnak a dolgok. Egy társaságba keveredünk vagy random megismerkedünk valahogy valahol, de nem azzal a célzattal, hogy most konkrétan fel akar szedni a másik, csak kialakul egy beszélgetés. Ha megvan az összhang, a szimpátia, onnan meg ennek a folytatása.
8/19 anonim válasza:
Először is nem csajozós dumákat mondanék, hanem normális, kedves beszélgetést kezdeményeznék. Pl. szia, ne haragudj, hogy megszólítalak, de nagyon kedves, szimpatikus lánynak tűnsz. Többször elmondanám, hogy ne ijedjen meg, nem zaklatni akarom, csak ha van kedve, esetleg megadhatná a számát. De megérteném, ha a számát nem akarja, ha ott megengedi, hogy előtte bejelöljem Facebookon, és majd beszéljünk, az is jó, mert a számát nem mindenki akarja kiadni, és ezt meg kell érteni. És ha most van ideje, akkor most is beülhetünk fagyizni valahova, vagy csak beszélgetni. De ha feltartom, akkor nem, és ha inkább időre van szüksége, akkor majd beszélünk Facebookon. Aztán elköszönnék, nem tartanám fel tovább, hadd dolgozza fel a dolgot, és láss, hogy nem tolakodni akarok. Ha pedig a válasz nem, akkor természetesen nem jelölném be Facebookon, és könyörögnék még hatszor.
9/19 anonim válasza:
Haversagbol baratsagbol alakuljon ki a kapcsolat
10/19 anonim válasza:
Én is a spontán ismerkedést preferálom, egy koncerten vagy baráti társaságból valami bulin, szóval nem az ilyen célzottan társkeresős leszólítást. Hanem így egy közegben mozgunk, jól érezzük magunkat, és ebből lesz egy kötetlen beszélgetés, teljesen ismerkedés-függetlenül, amiből kialakulhat a folytatás is. Az szerintem borzasztó erőltetett, amikor kifejezetten odajön valaki az utcán, hogy mennyire szimpatikus vagyok és elkéri a számom, hogy aztán majd beszélünk. Az ilyen beszélgetés mindig nagyon kínos, mert miről fogsz beszélgetni? Nincs semmi közös pont, szóval kb ugyanolyan, mint mikor a semmiből rád ír valaki FB-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!