Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kinek kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek kell fizetnie az első randin? 25/L

Figyelt kérdés
Én ki tudok fizetni egy kávét, és ki is fizetem ha nem hív meg, de szerintem romnatikusabb ha a férfi hív meg.
2022. nov. 10. 17:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Te...25 éves vagy? És még sosem randiztál?
2022. nov. 10. 17:45
 12/27 anonim ***** válasza:
39%

szerintem meg a nőnek kell miért ne....

:)

2022. nov. 10. 17:50
 13/27 anonim ***** válasza:
98%

Ha ő konkrétan meghív egy kávéra, italra, akkor neki kell fizetni. Viszont neked illik visszafogni magad, és a kávé mellé nem rendeled meg a fél cukrászdát, vagy ha mégis, akkor kifizeted, mert a meghívás arról már nem szólt.

Ha elmentek piálni, borozni, stb, akkor 1-2 kör után fizess te is egyet.

2022. nov. 10. 17:54
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindenki fizesse a sajatjat. Cserebe a no abszolut szabadsagot kapjon mindenben. Nem kell kolteni a kulsejere, befektetheti ezt a penzt. Nem kell foznie, takaritania, vallalhat masodallast amibol majd fizeti a vacsorajat. Nem kell szulnie, megkaphatja a vezetoi szeket a cegnel... A gond hogy az ilyen noket a pasik utaljak mert nekik csicska kell, egy szep rabszolgano. Es ezert fizetni is hajlandok.
2022. nov. 10. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:
16%
FÉRFI vagyok. Ha a nő, az első randin fizetni akar, az engem kasztrál, ráadásul ez nekem azt jelenti, hogy nem akar több randit. Így ez a lányka, ha fullos, kap 1 patront, és ennyi. Többet nem keresem.
2022. nov. 10. 18:00
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem meg ha már ennyire emancipálódtunk, akkor ebben is legyünk karakánok, fele-fele. Semmi romantikus nincs abban szerintem, hogy csak azért fizessen valaki, mert férfinak született. Minden esetben veszem elő a pénztárcámat, hogy felezzünk, de ha szimpatikus és akarok második randit és FELAJÁNLJA, hogy fizet ő, akkor azt mondom, hogy köszönöm, elfogadom, de csak ha a következő randin én fizethetek (és tényleg én fizetek).

És ha elkezdünk randizni szeretem, ha kb. felesben álljuk a költségeket (mozijegyet vegye ő, én a popcornt, következő alkalommal fordítva, egyik vacsit ő, másikat én, nagyobb programot - főleg eleinte - mindenki magának stb.).

Ha nem szimpatikus, és nem akarok második randit, akkor nem engedem, hogy még csak véletlenül sem merülhessen fel, hogydehát ő idejét és pénzét áldozta rám, jár neki még egy esély/szex/akármi.

Nem ettől lesz valaki romantikus a szememben. :)

Amúgy meg menjetek el sétálni a Margit szigetre és akkor ingyen van, 1,5 óra andalgás és beszélgetés alatt pedig el lehet dönteni, hogy akartok-e második randit.

8-as: egy kávéról beszélünk, nem öröklakásról! :-D

2022. nov. 10. 18:05
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az az ideális, ha mindketten a saját fogyasztásukat fizetik, így nem lesz elköteleződve egyik fél sem, nem tudja a másik fél számonkérni rajta, hogy ő fizetett később sem.

35/N

2022. nov. 10. 18:24
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha nagyon tetszik, fizessen ő. Én valahol elvárom. Nem azért mert ne tudnam kifizetni, hanem azt tartom férfiasnak/udvariasnak. Olyanokkal amúgy se randiztam soha akik futoszalagon randiztak társkeresőről. Egy kávé/ital férjen bele.

Ha nem tetszik, jobban érzem magam ha én fizetek. Akkor nem köteleződök el. Egyszer bantam meg hogy valaki mindent fizetett mert nem tetszett éy lekötelezettnek éreztem magam, a mai napig kínos. Elég sokmindent vett nekem.

2022. nov. 10. 19:09
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Ha a férfi kezdeményezi a randit, akkor illene minimum felajánlania hogy a meghívás alatt a költségek fizetésért is érti. Innentől a nőn múlik, hogy él-e ezzel, vagy fizeti a saját részét. Ha elfogadja viszont, akkor a nő részéről illetlenség a legdárgább süteményt és italt fogyasztani, szerintem.
2022. nov. 10. 19:14
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
Magamnak kérek egy nagy bacardi colat a nonek meg a legolcsobb borbol egy kis froccsot .
2022. nov. 10. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!