Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék azért, hogy gördülékenyebbek legyenek a randijaim?
Többször is olyan visszajelzéseket kaptam lányoktól mostanában, hogy szimpatikus voltam nekik, jól érezték magukat, de nem érezték természetesnek a dolgokat, kicsit erőltetett volt az egész.
Amikor a lehető leglazábban próbálok hozzáállni az egészhez, akkor is sokszor elkezdek izgulni előtte, zavarba jövök közben, beüt néha egy rövid kínos csend. Alapjáraton sem vagyok egy nagy szociális pillangó, de azért próbálom odatenni magamat. Végig úgy érzem, mintha ezeknek a randiknak nagy tétje lenne, mert csak egy esélyem van és az első randitól várnak úgy is valami olyat, ami megalapozná a másodikat és ennek az elmúlt 7 első randi alkalmával a közelében sem jártam. Nem érzem azt, hogy lenne lényeges változás az első randijaimhoz képest, max annyi, hogy már kevésbé izgulok, de a vége mindig ugyan az.
Azon kívül, hogy valószínűleg egy kis szerencsén is múlik a dolog, hogy kivel passzolnék, mit tehetnék tudatosan, hogy javítsam az esélyeimet?
26F
Jól látod, nagyon rágörcsölsz. A lányok a magabiztosságot, természetes lazaságit szeretik. Inkább fűszerezd a randit egy kis leszarommal, mint izzadsággal.
Próbáld ki ezt: tűzd ki célul, hogy a következő randit el kell rontanod. Most nagyon jól akarod csinálni, ezzel rontod el. Néha beválik a fordított stratégia. Írástechnikában olvastam, hogy ha nagyon nem mersz elkezdeni írni, mert félsz, hogy rossz lesz, akkor írj egy olyan pocsék novellát, amilyen rosszat csak tudsz. Ez a célkitűzés leveszi rólad a tökéletességre törekvés terhét, és marad csak az írás/randizás öröme. Sőt, kreatívvá tesz, hogy hogyan tudod minél rosszabbra csinálni. Persze itt nem azt mondom, hogy legyél bunkó meg késs, vagy el se menj. Csak ne izguld túl. Pl ne keress mindenáron tökéletes témát, hanem "rontsd el" azzal, hogy ráhagyod, hadd beszéljen. Kicsit megnyugszol akkor.
"beüt néha egy rövid kínos csend"
Majd az lesz az igazi, akivel nem lesz kínos a csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!