Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki manapság a "normális" randizás, ismerkedés menete?
Gondolok arra, hogy milyen mérföldkövek vannak, minek mikorra "kell" meglennie?
Kiindulási pont az, hogy a randin találkoztok először (tehát korábbról nem ismeritek egymást, mert mondjuk netes ismerkedés) és nem vagytok tinik (tehát 25+ korosztály). Komoly kapcsolat a cél.
A kérdést azért teszem fel, mert valakitől ilyent hallottam, hogy ha a második randin nincs csók, a harmadikon meg szex, akkor már nincs türelmük bizonyos embereknek a további próbálkozáshoz.
Mi erről a véleményetek? Mi az ami már túl lassú haladás? És mi az átlag? Mi a "normális"?
Nálam szinte mindig második randin van csók, szerintem ez ideális. Szex viszont teljesen változó, de azért 5-6 randit mindig várok vele. Nem azon fog múlni a kapcsolat, hogy mikor van szex, de 3. nekem még korai.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!