Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek azért kiemelten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek azért kiemelten fontos hogy a férfinak legyen lakása hogy oda tudjanak költözni hozzá?

Figyelt kérdés
F/31
2022. nov. 9. 17:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Bekoltozni vki lakásába nálam = nincs otthon érzésem, vendég vagyok nála.

Nekem ez max addog opció csak, míg nem tervezunk hosszutávra.

2022. nov. 9. 17:51
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

7

Nem költözöm be, de akkor remélem, benne van az illető, hogy közöset vegyünk. Vagy hogy gondolja?

2022. nov. 9. 17:53
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem lenne fontos hogy legyen saját lakása de ha a szüleinél lakik még, azért idővel legalább közös albiba akarjon majd külön költözni.
2022. nov. 9. 18:01
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Amelyik férfi saját lakással rendelkezik, az nem fog albérletbe menni ha össze akar költözni a párjával, hanem megengedi hogy a nő hozzáköltözzön (ha már ott tart a kapcsolat).

A nő nem önkényes lakásfoglaló, hanem a férfi hívja oda, különben nem is tudna odaköltözni.

Ne csináljunk már úgy, mintha a nők erőszakot hajtanának végre a pasikon, hogy odaköltözhessenek. Amelyik férfi szereti a párját az úgy is össze akar vele költözni, és a pasi is BELEEGYEZIK hogy a nő ott lakhasson.

Senkinek nem tartanak pisztolyt a hátához, összeköltözés ügyben.

2022. nov. 9. 18:02
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
Közös albérlet miért nem jó? Ki mondta hogy nem jó? Én pl közös albiban kezdtem a férjemmel, aztán vettünk közös házat. Neki se volt előtte sajátja, nekem se. Szóval igen, válás esetén vinném a felét, de bele is tettem megvételkor a felét ugyanúgy. Én úgy voltam vele, hogy nem érdekel ha a pasi albérletben él, én is ott éltem. A lényeg hogy ne a szülőkkel, mert nem akarok anyósék füle hallatára szexelni.
2022. nov. 9. 18:16
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

És amikor a pasi cuccol a nőhöz?

Azzal mi a helyzet?

2022. nov. 9. 18:20
 17/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem, azért fontos, mert ha talizunk nem akarom anyucit meg apucit kerülgetni minden alkalommal.
2022. nov. 9. 18:37
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Balázska. Ha nem egy vén pasiról beszélünk, aki fiatal lányt vesz meg, hanem azonos korú párokról, akkor kb. azonos eséllyel van a nőnek és férfinek is lakása. És a legtöbb pár közösen vesz lakást vagy bérel.
2022. nov. 9. 19:00
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem. Biztos nem költöznék oda senkihez.
2022. nov. 9. 19:32
 20/28 anonim ***** válasza:
3%
Alapból ideális, ha sosem költöznek össze. Mindenkinek megmarad a saját területe kvázi.
2022. nov. 9. 19:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!