Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok fiatal lány akinek tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal lány akinek tetszem miért hiszi azt, hogy én már családot szeretnék hamarosan?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és durván 19-24 éves lányokkal randizom, akiket nem zavar a korkülönbség. A lányok, akiknek utólag kiderül tényleg tetszettem sokan szóba hozzák az első randin, hogy ők még nem akarnak gyereket, vagy szóba hozzák, hogy csak azért tartanak esetleg a korkülönbségtől, mert hogy más életszakaszban vagyunk és én biztos mindjárt családot akarok.

Az én szüleim elég későn lettek szülők, apukám 35 éves volt, amikor születtem, anyukám 33 és van még egy tőlem két évvel fiatalabb húgom is. A szüleim példája a 90-es évek elején inkább ritka volt, tudom a legtöbben akkor huszonévesen lettek szülők. De mivel nálunk ez a helyzet ezért én a szüleimtől egyáltalán nem kapok erre utaló megjegyzéseket, hogy mikor lesz már unoka, illetve én magam sem érzem azt, hogy szülővé akarnék válni a következő 3-5 évben. Ezt se mondják, hogy „Bezzeg én a te korodban már szülő voltam.” és én sem érzek ilyet, hogy úristen ennyi idősen a szüleim már szülők voltak. De nálunk mindig ilyen volt a család, nagypapámnak is 34 évesen született az első (és egyetlen) gyereke (apukám) az 50-es évek végén, ami akkor pedig tényleg elég ritka volt.

2022. nov. 8. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Mert öreg vagy.
2022. nov. 8. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Mert már abban a korban vagy
2022. nov. 8. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 éves nő vagyok, ugyanezzel a gondolkodásmóddal, mint ami Neked van. Ne tudd meg milyen kérdéseket kapok non stop...Van, aki kifejezetten a korom miatt randizott velem, mert az illető férfi 3-4 éven belül gyereket akar és biztosra vette, hogy én is, "hiszen benne vagyok a korban", szó szerint ezt mondta. Rendkívül megalázó volt. És nem ez volt az egyetlen eset.

Az egyéb társadalmi és politikai vonulatáról nem is beszélve...

Én megpróbálom elengedni ezeket a megjegyzéseket, végülis mindez úgysem rólam /rólad szól, hanem az adott illető személyes meggyőződéséről és sztereotípiáiról. Azzal meg felesleges harcba szállni.

Férfiként szerintem jóval egyszerűbb ez az eset, miután közlik, elmondod, hogy még a párkapcsolatra, karrieredre,stb. akarsz fókuszálni, nem élvez prioritást a családalapítás és ennyi.

2022. nov. 8. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Sok fiatal lány akinek tetszem miért hiszi azt, hogy én már családot szeretnék hamarosan?"

mivel 30 felé közeledve sokan legalább fejben elkezdenek foglalkozni a gondolattal, hogy valamikor jó lenne családot alapítani, ezért szerintem teljesen jogos, hogy szóba hozzák már az elején. ne raboljátok egymás idejét, ha nem passzol a jövőkép.

2022. nov. 8. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
18%
Mert már abban a korban vagy, hogy ideje volna
2022. nov. 8. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert bizonyos kor felett az emberek többségénél központi téma lesz a majdani, belátható időn belüli gyerekvállalás. Ha ennyire fiatalokkal ismerkedsz, ezt érdemes korán tisztázni.
2022. nov. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!