Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Ti is sokat csalódtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti is sokat csalódtatok a lányokban?

Figyelt kérdés

Bunkó elutasítások, semmibe vevés, hazudozás, mindig van jobb nálam jobb. Ezeket tapasztaltam amikor meg akartam ismerni egy lányt. Annyira nehéz dolog az ismerkedés. Nekem szerintem sosem lesz már barátnőm, elment a kedvem a sok semmibe vevés, meg az hogy talált nálam jobbat ezért inkább vele jön össze, engem meg el sem utasít, csak eltűnik. Nagyon megalázónak érzem ezt.

Ti egy idő után nem adjátok fel az egészet?

2022. nov. 5. 20:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg az a rossz hogy ha sokat csalódik az meber utána már egy normális lányba is nehéz megbízni. Én már kb itt tartok hogy senkiben nem lehet megbízni.
2022. nov. 5. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Az esélyt meg kell adni, ha van lehetőség és van kivel. Ajánlom a társkeresőket, ha nagyon nincsen semmi. Előbb vagy utóbb lesz partner, ezen ne agyalj, össze fog jönni a párkapcsolat, ha van törekvés. Addig meg azon agyalj, mit ronthatsz el a randik alatt vagy min lehet javítani, fejleszteni.
2022. nov. 5. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Csalódni sokat csalódtam de én nem okolom emiatt a nőket. Persze volt, hogy bunkók voltak velem de akkor sem. Ha nő lennék én se akarnék egy olyan defektes pasit, mint én.
2022. nov. 5. 21:04
 4/8 Noren1989 ***** válasza:

Pàrszor, de hova xarjak?

Ez van, nem mindegyik nő gyàri hibàs.

2022. nov. 5. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
#3: ha valaki kritikusan szemléli magát, az hasznos tud lenni (önreflexió, ugyebár), viszont a jelek szerint ez nálad átlendült az önutálatba, ami az élet minden területén iszonyúan kontraproduktív. Próbálj meg változtatni ezen, és elérni önmagaddal kapcsolatban az objektivitást, semlegességet.
2022. nov. 5. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt nem szeretem amikor tereli a beszelgetest ugy hogy egyertelmuen fogalmazok. Nalam az egyenesseg hianya , az hogy talonban akar tartani a no nagyon zavar. Mondja meg frankon ha nem lat bennem semmit és ne deli bab efektus legyen. Tisztelem az oszinteseget akkor is ha fajdalmas.
2022. nov. 5. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi, de nem utálom magam. Alapvetően reálisan látom a dolgokat és csak a valóságot írtam le.

2022. nov. 5. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon sokat. Rengeteg energiát fektetek bele, hogy legyen valakim, mégis kevés a siker.

Csak ami a héten történt velem, nagyjából mindegyik lánnyal 1hetes beszélgetés után:

-voltam egy randin, ami szerintem jól sikerült, majd utána elküldött a lány, olyan dolgokra hivatkozva pl hogy neki túl rámenős az hogy az arcán pusziltam meg amikor találkoztunk

-volt egy másik randim megbeszélve, amire nem jött el a lány és nem is szólt erről

-volt egy harmadik randi megbeszélve, amit lemondott a lány, arra hivatkozva hogy fáradt (egy kávéra hívtam meg a közelében)

-meg lett beszélve egy másik lánnyal randi, majd mondta, hogy előtte inkább videóchateljünk, ez megtörtént, megbeszéltük egy másik napra, majd másnap közölte, hogy ez neki túl gyors

Én ekkor már mondtam, hogy akkor inkább hagyjuk.

Ezek mellett rengeteg lány offolt, ghostolt.

Aki válaszol az is 0 erőfeszítést tesz a beszélgetésekbe, baromi nehéz érdekesen fenntartani őket visszakérdezések vagy kifejtett válaszok hiányában.

Most így 2hónap aktív keresés után érzem azt, hogy belefáradtam. A lányoknak fogalmuk sincs mennyi energiát kell egy átlagos férfinak beletennie, hogy neten találjon valakit. Katasztrofális a helyzet...

2022. nov. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!