Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, akik dior sauvage...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, akik dior sauvage parfümöt hasznaltok, irnatok magatokrol vm kulso belso jellemzest?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok milyen ferfiak hasznaljak ezt a csodalatos parfumot. Pl. Hazas, szingli, eletkor, magassag, testalkat, foglalkozas, hol laktok, milyen az egzisztenciatok, mennyire vagytok jokepuek, milyen belso tulajdonsagokkal jellemeznek titeket?

2022. nov. 3. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Férjem használja, 43 éves, izmos jó kiállású markáns hapsi.

Szerintem egy ilyen illat nem való 20 éves fiúknak, de ők tudják.

2022. nov. 4. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Első válaszolò vagyok, 30 éves
2022. nov. 4. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyilván a fiatal fiúkat a hozzájuk korban közelebb álló nők véleménye erről a parfumrol jobban érdekli, én minden igényes férfi számára ajánlanám.
2022. nov. 4. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Givenchy Gentleman nem jó?
2022. nov. 4. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Most kaptam Sauvage-t, őszintén számomra ez az egyik legjobb illat, amit valaha próbáltam.

22 vagyok, egyetemre járok, mellette egy multicégnél dolgozom gyakornokként irodai környezetben, általában smart casualt vagy elegánsat kell viselnem. Nem vagyok semmi extra, heti háromszor vagy néha többször szoktam edzeni vagy mást sportolni barátokkal.

2022. nov. 13. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem fiatal 14 év körüli ismerőseim használják de ez egy minden korosztályban nyerő illat
2023. dec. 18. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!