Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit vegyek fel erre az első randira?
Figyelt kérdés
Neten ismertük meg egymást, végre találkozunk, nagyon cuki a pasi, kitalált egy programot ami titok előttem, és mondta hogy csinosan öltözzek hozzá. Fogalmam sincs, mit vegyek fel, mert nem tudom, hova megyünk, mennyire csinosan kellene öltözni. Ruhában nem érzem túl komfortosan magam, ettől félek kicsit. Ráadásul ha ruhában vagyok, akkor már muszáj magassarkú de azzal nincs problémám különösebben. Mi a fenét vennétek fel, ha nem tudjátok, hova visz? Meg egyáltalán hova vihet? Azt mondta beltéri program lesz végig.2022. nov. 3. 17:14
1/9 anonim válasza:
Ha írod, hogy ruhában nem érzed magad komfortosan, akkor menj anélkül...kicsit feltűnő leszel és biztos lesz, aki rád hívja a rendőröket és lesz, aki recskázni fog a látványtól, de ez van.
2/9 anonim válasza:
Érdekes kitalálós kérdés :D
Hány évesek vagytok egyébként?
3/9 anonim válasza:
És mikorra van betervezve a randi? Melyik nap, kb hány óra?
4/9 anonim válasza:
Azt jó lenne tudni, hogy olyan helyre mentek-e, ahova egy elegánsabb nadrágos set is jó-e vagy valami koktélruha kéne. Mindkét esetben magassarkúban mennék. Én a helyedben egy csinos, de nem kihívó ruhát választanék, azzal nagyon nem lehet mellé lőni.
5/9 anonim válasza:
En felvennék vmi fekete farmert szexi elegánsabb felsővel.
Mabapság senki nrm hord koktelruhat etterembe se
6/9 anonim válasza:
Én meg megkérdezném kb. hova visz, mire lehet számítani.
7/9 harebell válasza:
Hacsak nem operabálba visz, egy nadrág+csinos blúz kombó teljesen csinos és elegáns tud lenni, ha az neked komfortosabb, mint a szoknya vagy egyberuha. Étteremben, színházban se leszel benne alulöltözve, mások se kisestélyiben járnak.
8/9 anonim válasza:
5: A koktélruhát én sem éetterembe gondoltam, hanem ha mondjuk valami elegánsabb bárba vagy partira mennek.
9/9 anonim válasza:
Lehet hétköznapi csinosba menni, amit mondjuk munkába, szülinapozásra vennél fel.
Fekete alsóval (nadrág szoknya) és egy csinosabb felső amit mondjuk egy hétköznapi étterembe is felvennél nem tudsz mellé lőni.
Lényeg, hogy ne feszengj benne végig, ugyis van elég izgalom, nem kell a
ruha miatti stressz is extrába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!