Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek szexkapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, és ha nem,miért nem?
2022. nov. 2. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
nem, mert nekem egy kapcsolat nem csak ennyiből áll, ez is fontos, de millió más is van
2022. nov. 2. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Igaz még nem próbáltam, mert nem izgat a téma. És ezzel el is árultam. Nekem az nagyon jó érzés, hogy a szerelmemmel vagyok együtt az ágyban, akit szeretek.
2022. nov. 2. 13:46
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Soha az életben. Fogalmazzunk úgy, hogy a szexkapcsolat (illetve az azt akaró emberek) meg én két teljesen külön világ vagyunk.
2022. nov. 2. 13:49
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Csak azt.
2022. nov. 2. 13:53
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Csakis azt.
2022. nov. 2. 13:56
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Persze hogy kezdenék. Az hogy miért azt nem itt fogom leírni és úgyis tudom sokaknál ez kiveri a biztosítékot… de nem vagyunk egyformák,ahogy a fétiseket is ezt is el lehet fogadni….
2022. nov. 2. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Barátság extrákkal jöhet, a szexkapcsolat viszont kizárt.

Nekem annál azért kicsi több kell, mint hogy hetente kétszer összefutunk egy dugásra.

A barátság extrákkal viszont teljesen megfelel: szex, beszélgetés, néha-néha egy kávézás/filmnézés, nagyritkán egy kis lelkizés, de nincsenek romantikus érzelmek, nincs számonkérés, nincs kizárólagosság, veszekedés, hiszti, sértődés, nem kell minden nap beszélni, nem kell rokonokkal találkozni, és mindeközben az ember szabadon ismerkedik másokkal.

Megértem, ha valakinek ez nem felel meg, de ha ezt érti a kérdező 'szexkapcsolat' alatt, akkor én jelenleg ilyenben élek...

2022. nov. 2. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Volt,de megbántam. Soha többet az életben. Csinos, dekoratív nő volt de bele mászott az életembe.

Férfi vagyok.

2022. nov. 2. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Igen.

Magyarázkodás, elvárás, hitegetés nélküli, csak a testi vágy megélésére szorítkozó kapcsolat.

Az otthoni ,teljesen ellaposodott szexuális együttlét miatt.

F

2022. nov. 2. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Szexkapcsolatra mindig is nyitott voltam. Egyszerűen éltetet a kötetlenség és csinosság érzet. Magabiztos voltam és állandóan csábítottam. De ezen korszaknak már vége (6 éven át tartott) :)
2022. nov. 2. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!