Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem nála, ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem nála, ha közben a kis naiv kolleginánkat hülyíti?

Figyelt kérdés

35 éves az a kolléga, aki nekem nagyon megtetszett. Mindenféle szempontból az esetem, nagyon jó gondolkodása van, jól bánik a pénzzel, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én picit idősebb vagyok nála. Próbáltam hozzá közeledni, csak egy a baj...

Ő a 25 éves irodán dolgozó kis naiv kislány kolleginánkat fűzögeti, vagyis inkább hülyíti. Már többször kérdeztem tőle, hogy miért jó ez neki. A kiscsaj teljesen odavan érte, de én tudom, hogy nem egymáshoz valóak, én illenék hozzá inkább mentalitásban, mindenben. Ugyanolyan komoly vagyok mint ez a férfi, ugyanannyi élettapasztalattal.

Az a kiscsaj meg számomra túl kedves, túl jó kedve van mindig, nekem nagyon mű hatása van. De soha nem mondhatok bármit ennek a férfinek róla, mert mindig megvédi. Még szexelni sem szoktak, számomra érthetetlen ami köztük megy, és bosszant, hogy emiatt nem kezdeményezhetek nála.

Vagy szerintetek ha jobban rástartolok lenne esélyem? Hosszasan el tudunk beszélni és mindig nagyon őszinte velem, sokszor ugrat is ilyenkor mintha flörtölne. De megjelenik az a kis csitri, és teljesen megváltozik. Lekezelő velem, ők meg még meg is ölelik egymást, sokkal bizalmasabb kapcsolat van köztük, munkán kívül is vannak programjaik... és nem értem miért egy ilyen fiatal bolond lány kell egy ilyen érett jó pasinak. És még fel sem tűnik a lánynak, hogy valószínűleg csak játszik vele, mert sok hónapja semmi nem történt még köztük.

2022. nov. 1. 06:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak provokáló kérdés ez.. szerinted, ha 10 évvel fiatalabb nő kell neki, akkor mennyi esély van rá, hogy évekkel idősebb kelljen.. mert van pár tetkód, atyaeg... Nem hiszem, hogy olyan érett vagy amilyennek gondolod.
2022. nov. 1. 13:42
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Te biztos 35 év feletti vagy? Mert ilyen stílusban és ilyen problémákról a kamaszkori naplómban írtam ugyanígy... 😃
2022. nov. 1. 15:45
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Juj hát ez nagyon durva. Hát lehet a "kis naiv kolleginának" több esze van, mint neked...

Ha valakinek kellenél, akkor észre venne. Nem azért nem vesz észre, mert ott a "a 25 éves irodán dolgozó kis naiv kislány" a te szavaiddal élve. Ha valaki akar valakivel foglalkozni, akkor foglalkozik, teljesen mindegy, hogy ki van ott, ki nincs. Ha tetszel valakinek akkor tetszel, ha nem, akkor nem.

Jó behergelted magad, nem mondom. "kis csitri", "fiatal bolond lány".

Ne erre a lányra haragudj, nincs miért. A lány talán tehet róla, hogy az ő társaságát jobban keresi?

2022. nov. 2. 23:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!