Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem nála, ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem nála, ha közben a kis naiv kolleginánkat hülyíti?

Figyelt kérdés

35 éves az a kolléga, aki nekem nagyon megtetszett. Mindenféle szempontból az esetem, nagyon jó gondolkodása van, jól bánik a pénzzel, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én picit idősebb vagyok nála. Próbáltam hozzá közeledni, csak egy a baj...

Ő a 25 éves irodán dolgozó kis naiv kislány kolleginánkat fűzögeti, vagyis inkább hülyíti. Már többször kérdeztem tőle, hogy miért jó ez neki. A kiscsaj teljesen odavan érte, de én tudom, hogy nem egymáshoz valóak, én illenék hozzá inkább mentalitásban, mindenben. Ugyanolyan komoly vagyok mint ez a férfi, ugyanannyi élettapasztalattal.

Az a kiscsaj meg számomra túl kedves, túl jó kedve van mindig, nekem nagyon mű hatása van. De soha nem mondhatok bármit ennek a férfinek róla, mert mindig megvédi. Még szexelni sem szoktak, számomra érthetetlen ami köztük megy, és bosszant, hogy emiatt nem kezdeményezhetek nála.

Vagy szerintetek ha jobban rástartolok lenne esélyem? Hosszasan el tudunk beszélni és mindig nagyon őszinte velem, sokszor ugrat is ilyenkor mintha flörtölne. De megjelenik az a kis csitri, és teljesen megváltozik. Lekezelő velem, ők meg még meg is ölelik egymást, sokkal bizalmasabb kapcsolat van köztük, munkán kívül is vannak programjaik... és nem értem miért egy ilyen fiatal bolond lány kell egy ilyen érett jó pasinak. És még fel sem tűnik a lánynak, hogy valószínűleg csak játszik vele, mert sok hónapja semmi nem történt még köztük.

2022. nov. 1. 06:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudsz egy 25 evest lekorozni. Fogadd el a ferfiak igy mukodnek. Mindig a fiatalabbat valadztjak, kiveve ha az idosebb no magasan felettuk all. Gazdag, hires, kifinomult, elegans, noies...monica belucci fele

.

2022. nov. 1. 06:41
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Tapasztalatom szerint ha egy nő azt hangsúlyozza ki pozitív tulajdonságaként, hogy komoly/határozott/élettapasztalata van stb. az

1. ronda

2. kövér

3. frusztrált

4. ezek kombinációja

2022. nov. 1. 06:58
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj,de nagyon jót nevettem rajtad. Te jobban illesz hozzá? Honnan tudod? Mégis másik kell neki...Nem minden a komolyság. Túl jó kedve van? Miért sírjon,siránkozzon egész nap? Honnan tudod,hogy nincs közöttük szex? És ha csak nem kötik az orrodra,?Mert amúgy semmi közöd nincs hozzá. Elmesélek neked egy sztorit,csak,hogy lásd,a másik oldalt is. Én is ilyen vicceskedő komolytalan "kislány" voltam,amikor bekerültem 21 évesen a munkahelyemre. Mindenki a főnök helyettest akarta,aki akkor 40 volt. Ezek a nők olyan 35-55 közöttiek voltak. Én egyébként egyáltalán nem akartam tőle semmit,csak jókat nevettünk,szórakoztunk a munkahelyen kívül is. Aztán úgy alakult,hogy egymásba szerettünk. Akkor mindenki kiutált engem. Én lettem az,akit a legjobban utáltak,de ez engem egy cseppet sem érdekelt. Ugyanúgy jó kedvvel jártam be dolgozni és lepergett rólam minden rossz és jót nevettem az irígykedő rosszindulatú nőkön...Pár éve megkérdeztem a férjemet,mert már a férjem,hogy ugyan mi tetszett meg bennem neki? Azt mondta, hogy a jó kedvem az életem szeretete,az hogy vicces vagyok,hogy pörögtem és,hogy egyáltalán nem próbáltam nála bevágódni,hanem hagytam,hogy úgy haladjunk ahogy kell. Jelenleg 26 vagyok van egy kislányunk és a pocakban a testvére. Még mindig túl jó kedvem van és túl kedves vagyok mindenkivel...és pont ezt szereti bennem.😀
2022. nov. 1. 07:07
 4/23 anonim ***** válasza:
20%
A fiatal noben a szexualis kisugarzasa vonzza. Neked is a szexualis vonzerodet kell kiemelned, ezzel az eggyel lehet egy ferfit elcsabitani. Ehhez nem eleg a ciciket kidobni es sminkelni. Oldottnak, mosolygosnak, jatekosnak kell lenni. Nem megjatszva, csak vedd elo a gyermeki ened.
2022. nov. 1. 07:07
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Te jó isten…

Hogy lenne már erett az a pali, akinek ennyi idősen egy feleannyi idős no kell?

És miért lenne a 25 éves no naiv? Borzasztó megkeseredett vagy. Látszik a féltékenység minden sorodból. Honnan tudod, hogy te jobban illenel hozza?

2022. nov. 1. 07:15
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"Az a kiscsaj meg számomra túl kedves, túl jó kedve van mindig, nekem nagyon mű hatása van" - a kiszemeltednek meg ezek szerint, nem ez a véleménye. Amúgy nem mindenki akar olyan párt maga mellé, akivel csak komolynak lehet lenni és csak érett témákról akar beszélgetni. Szerintem elég sok ember jobban érzi magát olyan társaságban, ahol lehet bolondozni, ahol nem csak az élet komoly dolgai vannak terítéken, és egy 25 éves lánnyal ez könnyebben megvalósítható, mint egy olyan nővel, aki ráadásul idősebb is a fickónál (ami őt lehet, hogy zavarja, lehet ő még gyerekeket akar meg mittudomén, vagyis lehet az ő saját személyes jövőbeni terveihez mégis csak jobban illik a 25 éves lány, mint az _érett_ nő).

Amúgy nem biztos, hogy az a kislány olyan nagyon naiv. Ha ennyire kapós a lány, akkor valószínűleg nem a kiszemelted az első pasi, aki próbálkozik nála és pontosan tudja, mi történik, a folyamat meg pont annyira lassú (ha tényleg nem szexeltek, mint ahogyan te azt gondolod), ahogyan azt ő szeretné. Simán lehet, hogy a csaj nem nyitott amúgy egy ~10 évvel idősebb férfira, és csak ezért áll itt a dolog, nem azért, mert a fickó hülyítené. Nem látsz bele mások fejébe, nem tudhatod, mi zajlik a háttérben.

2022. nov. 1. 07:20
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak magadnak beszéled be, hogy a fiatalabb nő miatt nem kellesz az adott férfinak, hogy megnyugtasd a női önbecsülésedet. A kegyetlen valóság az, hogy nem érdekled, különben már rég lépett volna az irányodban is, különösen, ha azzal másik nővel valóban csak játszadozik. (Ha pedig te tévedsz és nem játszadozik, akkor azért.) Az olyanféle álmodozás, hogy "egyébként tetszenék neki, ha ez és ez nem volna" a nők tipikus önáltatása, amely az esetek 99%-ában minden alapot nélkülöz. Nem tetszel neki és kész. Az életben néha le kell nyelni az efféle békákat.
2022. nov. 1. 07:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Leírom a kérdésedet rövidebben:

'Féltékeny vagyok a kolleganőmre, mert a nekem tetsző pasit ő sokkal jobban érdekli, rá van gerjedve, velem csak max barátként bánik. Hogyan tudnám kitúrni a kolléganőt és megváltoztatni a pasi gondolkodását?'

2022. nov. 1. 07:23
 9/23 anonim ***** válasza:
41%

Ezt egy férfi írta ki.

Nő így nem ír. Teljesen érzelemmentes, számító..

2022. nov. 1. 07:26
 10/23 A kérdező kommentje:

Érvek amik mellettem szólnának:

1. nem vetem meg a fizikai munkát, a 25 éves lány még soha nem dolgozott irodai munkán kívül mást

2. saját házam, saját autóm van, ő még a szülőkkel él, a szülők autójával jár dolgozni

3. sokkal több párkapcsolat és tapasztalat van a hátam mögött, a 25 évesnek még csak 1 volt

4. a férfi sportos alkatú és tele van tetoválással, én vékony vagyok és nekem is sok a tetoválásom, míg a 25 éves lány teltebb, és nincs olyan egyedi külseje mint nekem.

És ez a férfi minden szempontból uralja a saját életét, elképzelni nem tudom mit akarhat egy ilyen lánytól. Illetve semmit. A lánnyal sokat szoktunk beszélgetni cigi szünetben, és ilyenkor ha kérdezem a kettejük kapcsolatát, még azt is mosolyogva mondja hogy szomorú, mert nem igazodik ki a férfin, pedig szerelmes belé. Én próbálom győzködni, hogy ne hagyja magát, de aztán megjelenik a férfi, átvált mosolygós robottá, és még azt is engedi hogy ölelésnél megfogja a fenekét. Már csókolózni is láttam őket, amit szóvá is tettem messengeren ennek a férfinak, de csak röviden annyit mondott, hogy nem tudja jelenleg mi van köztük. Számomra ez nem jelent semmit, hogy egyik sem tudja mit akar, és igenis dühít, hogy egy ilyen semmilyen fenntartott kapcsolat miatt kell a háttérbe húzódnom.

Pedig amúgy szerintem megvan a kémia köztünk, megvan a bizalom, kér tőlem néha tanácsot, teljesen másabb a kapcsolata velem, mint a kolléganővel. Én nagyon vonzódom hozzá, és nagyon szeretném ha valamit tudnánk lépni.

Ja azt hozzáteszem hogy ennek a kolléganőnek olyan kisugárzása van, hogy olyan játékosan beszél minden férfival, mintha mindenkivel flörtölgetne, de mégse. Vele valahogyan mindenki másképp bánik mint velem, ahol megjelenik oda gyűlnek a férfiak, ugyanúgy a 20 éves és a 60 éves is, és csak azt lehet hallani hogy megy a nagy nevetgélés. Szerintem ez közönséges, és nem hiszem el hogy ez a 35 éves férfit nem zavarja (pedig nem mert ilyenkor ő az első aki ott van). Mindig odáig van ez a lány hogy számára ez a munkahely olyan mint egy család mert mindenkit szeret, olyan naiv hogy már fáj. Velem is szoktak ezek a férfi kollégák viccelődni, de engem jobban tisztelnek. Nem tudom egyszerűen hogyan hívjam fel magamra a figyelmet, nem akarok lealacsonyodni egy 25 éves tejbetök, mindenkivel kedves vagyok, semmi élettapasztalatom nincsen lányhoz... Lehet, hogy féltékeny vagyok, de szerintem okkal.

2022. nov. 1. 08:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!