Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem nála, ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem nála, ha közben a kis naiv kolleginánkat hülyíti?

Figyelt kérdés

35 éves az a kolléga, aki nekem nagyon megtetszett. Mindenféle szempontból az esetem, nagyon jó gondolkodása van, jól bánik a pénzzel, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én picit idősebb vagyok nála. Próbáltam hozzá közeledni, csak egy a baj...

Ő a 25 éves irodán dolgozó kis naiv kislány kolleginánkat fűzögeti, vagyis inkább hülyíti. Már többször kérdeztem tőle, hogy miért jó ez neki. A kiscsaj teljesen odavan érte, de én tudom, hogy nem egymáshoz valóak, én illenék hozzá inkább mentalitásban, mindenben. Ugyanolyan komoly vagyok mint ez a férfi, ugyanannyi élettapasztalattal.

Az a kiscsaj meg számomra túl kedves, túl jó kedve van mindig, nekem nagyon mű hatása van. De soha nem mondhatok bármit ennek a férfinek róla, mert mindig megvédi. Még szexelni sem szoktak, számomra érthetetlen ami köztük megy, és bosszant, hogy emiatt nem kezdeményezhetek nála.

Vagy szerintetek ha jobban rástartolok lenne esélyem? Hosszasan el tudunk beszélni és mindig nagyon őszinte velem, sokszor ugrat is ilyenkor mintha flörtölne. De megjelenik az a kis csitri, és teljesen megváltozik. Lekezelő velem, ők meg még meg is ölelik egymást, sokkal bizalmasabb kapcsolat van köztük, munkán kívül is vannak programjaik... és nem értem miért egy ilyen fiatal bolond lány kell egy ilyen érett jó pasinak. És még fel sem tűnik a lánynak, hogy valószínűleg csak játszik vele, mert sok hónapja semmi nem történt még köztük.

2022. nov. 1. 06:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Hat te is sokra mentél a sok kapcsolati tapasztalattal, hogy negyven évesen is egyedülálló vagy. Egyébként nem attól lesz valaki alkalmas kapcsolatra, hogy sok kapcsolata volt, amiben tapasztalt, hanem hogy sikerült egy jó társat találnia és vele egy jó kapcsolatot kialakítania, de ehhez meg nem kell nyolc kapcsolattal rendelkeznie.

Nagyon rosszindulatú személyiség vagy, valószínűleg érződik is rajtad, ezért nem közelednek/közeledik hozzad. A no meg közvetlen, de attól nem lesz közönséges, hogy nincs annyira nagyra magával, mint te.

Neked meg egyik sem tartozik semmiféle szamadassal arról, hogyan állnak egymással, nem is értem, hogy mit képzelsz magadról…

24N

2022. nov. 1. 08:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ide. Ez a pasi nem akar kapcsolatot, foleg toled. Ha akart volna, mar reg felfigyelt volna rad. Attol hogy o is tetkos meg te is, nem biztos hogy tetkos csajok az esetei. A masik csajjal csokolozott, te meg futsz utana csak. Hagyjad a fenebe, inkabb jarj randizni a tonderrol es ne legyel mar olyan jo kislany. Pettingelj par jo pasival, ha nem is szexelsz veluk.
2022. nov. 1. 08:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#11: Ez a hozzászólásod tökéletesen igazolja azt, amit a #7 hozzászólásomban írtam: belevitted magad egy, minden alapot nélkülöző önáltatásba, hogy az adott férfinak tetszenél, ha nem volna ez a másik nő. Még egyszer mondom: semmi esélyed, ugyanis úgy ahogy vagy nem tetszel neki, és soha nem is fogsz, attól a másik, fiatal nőtől teljesen függetlenül. Ha tetszenél neki, legalább akkor kimutatná ezt, amikor a másik nő nincs jelen. Ilyesmiről viszont szó sincs. Ha nagyon bedobod magad, talán egy alkalmi szexre lehet esélyed nála, de hogy tartós kapcsolatra soha nem fogsz kelleni neki, az hétszentség. Sosem fogod tartósan elcsábítani, teljesen kár a gőzért. Persze ha nem akarsz másra hallgatni, csak a saját reményeide, hogy végül a saját károdon tanulj az egészből, aztán pedig kínszenvedés legyen a munkahelyedre bejárni, hát rajta. Ne mondd, hogy senki nem figyelmeztetett.
2022. nov. 1. 08:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám egyszerűen nem akar a faszi kapcsolatot. Sem veled, sem a fiatal nővel. Ehhez nem kell gyakori, hogy rájöjj. Az sincs kizárva, hogy már van valaki, akivel együtt van, csak nem köti senki orrára sem a munkahelyen. Senkinek nincsen köze hozzá ott. Neked sem. A tetoválásaidtól meg nem leszel vonzóbb.

47/N

2022. nov. 1. 08:56
 15/23 anonim ***** válasza:
58%

Tényleg nő vagy? Nem hiszem el.

Ha valódi a kérdés: Nem kellesz neki. Ha kellenél, tudnád. Egyébként meg ne kelljen már olyan pasi, aki ártatlan kedves aranyos tinilányszerűségekre hajt, jézusom, legyen tartásod! Bárhogy kinézhet, a pasi felejtős.

Nem a megjelenésétől lesz valaki férfi, és aki szomszédlány típussal kavar, az minden, csak nem felnőtt férfi:)

Értem, hogy tetszik, ahogy kinéz.. de.. jajj ember, 35 vagy és ezen a szinten sikerült megragadnod, mint a 25 éves szűzlánynak?

Olyan szomorú az egész, hogy elmondani nem tudom. Egyébként én értem, mit nem bírsz a csajban, én sem bírom ezt a típust, ráadásul az ilyen csak "rájátszik" a cuki szerepre, hallgasd meg, hogy beszél a szüleivel, ha nincs a közelben senki, csak bizalmi ember. De miért beszélgetsz vele? Kifaggatod őket? Számonkéred őket? Borzalmas az egész. Fogalmam sincs, hogy tudod ilyen rosszul kezelni az érzelmeidet, de a kiscsaj szintjén vagy.

2022. nov. 1. 09:15
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

"Hogy lenne már erett az a pali, akinek ennyi idősen egy feleannyi idős no kell?"

35-nek a 25 a fele? Ez új XD XD

2022. nov. 1. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Hat 10 év korkülönbség ebben a korban nagyon sokat számít, hidd el.
2022. nov. 1. 10:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges vagy
2022. nov. 1. 11:35
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
ALAP, hogy munkahelyen nem ismerkedünk!!!
2022. nov. 1. 11:45
 20/23 anonim ***** válasza:
80%

"Vele valahogyan mindenki másképp bánik mint velem, ahol megjelenik oda gyűlnek a férfiak, ugyanúgy a 20 éves és a 60 éves is, és csak azt lehet hallani hogy megy a nagy nevetgélés. Szerintem ez közönséges, és nem hiszem el hogy ez a 35 éves férfit nem zavarja (pedig nem mert ilyenkor ő az első aki ott van). Mindig odáig van ez a lány hogy számára ez a munkahely olyan mint egy család mert mindenkit szeret, olyan naiv hogy már fáj. Velem is szoktak ezek a férfi kollégák viccelődni, de engem jobban tisztelnek. "

Ennek a 20 éves lánynak van személyisége , szerethető , őszinte, kedves , figyelmes. Ezért is szeretik őt , téged pedig nem .

Nem tisztel téged senki jobban , egyszerűen munkatársként kezelnek . A leírás alapján (amit magadról adtál) egy éretlen , felszínes , közönséges ember vagy . Nem véletlenül vagy féltékeny erre a "kislányra" . Minden okod megvan rá .

2022. nov. 1. 11:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!