Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor érdemes elhallga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor érdemes elhallgatni hogy 10 éve nem volt barátnőm és 5 éve nem is szexeltem?

Figyelt kérdés

Kemény tények.

F/31

2022. okt. 29. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes.
2022. okt. 29. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Igen, jól látod. Egy ilyen információból arra lehetne következtetni, hogy valami nem stimmel veled, negatív gondolatok társulnak hozzá.

Tehát semmiképp se hozd szóba!

Ha mégis ez a téma jön, akkor pedig ne hazudj! Az igazat mondd, de közben fedd el a csúf valóságot is.

Tehát ha megkérdezi, hogy mikor szexeltél utoljára, akkor válaszolhatod azt, hogy már a pna szagára se emlékszel! Persze ez csak vicc, mert ne legyél alpári, csak szemléltetem, hogy mire gondoltam.

Tehát igen, hallgasd el ezt a kínosan nagy űrt a szexuális/párkapcsolati életedből.

2022. okt. 29. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ismerkedéskor, Balázs? Tényleg létezik olyan, aki akar / hajlandó veled ismerkedni?
2022. okt. 29. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek abból van sokkszor elegük ha valaki egy randin csak panaszkodik, mert onantól borítékolható, hogy nemnagyon lesz második.
2022. okt. 29. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha szóba jön, nem kell letagadni, de nem ezzel kell indítani a beszélgetést, illetve nem is kell felhozni, ha amúgy van normális téma
2022. okt. 29. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek intim dolgok.

Nem tartoznak másra, csak arra, akivel már közel kerültetek.

Erről hamar beszélni ugyanolyan furcsa lenne, mint az intim méretedről, 8 évvel ezelőtti betegségedről vagy a bankszámládról. Kicsit tolakodó.:)

2022. okt. 29. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 pedig volt egy randim nem olyan régen és a csaj szóbahozta az exek témàt hogy kinek mennyi volt pedig tereltem a dolgot és nagyon kìváncsi volt rá.. bekamuztam neki valamit lehet nem tetszett neki mert azóta sem besz3ltünk xd
2022. okt. 30. 06:57
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A nők ilyenkor átkapcsolnak HR-es üzemmódba, és azonnal kukáznak, ha -szerintük- nincs elég tapasztalatod.
2022. nov. 3. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
#9 Csak nem tudjàk hogy igazàból nem ők a felvételztetők hanem én :D Ezt kell tudatosìtani bennük xd
2022. nov. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!