Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes letölteni a Tindert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes letölteni a Tindert?

Figyelt kérdés

2022. aug. 17. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél vele?

Igazából mit veszíthetsz kategória. Sokaknak nem jön be, de ez nem jelenti azt, hogy neked sem fog.

2022. aug. 17. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Persze! Én jóképű, magas 28 éves srác vagyok modell fotókkal és vicces profillal, és több száz matchem lett most 3 hónap alatt, mióta megint letöltöttem.
2022. aug. 17. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem
2022. aug. 17. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
nem
2022. aug. 17. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Én nőként még 6 éve töltöttem le a tindert, és még aznap hajnalban megtaláltam ott a férfit, aki később elvett feleségül. Az első randink után letöröltem magam, mással nem is randiztam tinderről.

Szóval nekem megérte. DE! Férjem szerint elég önbizalom romboló a férfiaknak, mert alig van 1-1 match. Nyilvan ez attól is függ, mennyire tudod jól összeállítani a profilodat, mennyire profik a fotóid, mennyire vagy a tinderes csajok típusa.

Szerintem egy próbát megér, én ismerek más párt is, akik ott találtak egymásra és már házasok gyerekkel. Viszont ha esetleg nem lesz matched, vagy csak 1-2, akkor ne érezd magad jól rosszul... Az én férjem anno alig kapott matchet, pedig nagyon jó pasi és nagyon jó fogás volt.

29N

2022. aug. 17. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
2-es! Mivel ez kell a nőknek nem az átlagos kissé pocakos gyári meg konyhai melós vagy akármilyen melós ember. Most már mindenki legyen influencer meg celeb és modell. Ez kell a nőknek és sok pasinak is. Én nekem viszont melós embernek nincs több 100 matchem így nekem van igazam! A képeket meg minél jobban manipuláljuk meg nehogy élőben bárki is könnyen felismerjen vagy inkább félre ismerjen. ;)
2022. aug. 18. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
5-ös! Te még időben töltötted le akkor a tindert. Ha 6 évet késel lehet nem lenne ilyen szerencséd! Mai világban le sem sz-rnak az ilyen oldalon ha nem vagy olyan mint a 2-es!
2022. aug. 18. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:

6. "A képeket meg minél jobban manipuláljuk meg nehogy élőben bárki is könnyen felismerjen vagy inkább félre ismerjen. ;)"

Te miről beszélsz?

2022. aug. 18. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyeseknek igen. Én akárhányszor letöltök egy ilyen alkalmazást és eljön a képfeltöltés ideje, törlöm a francba.
2022. aug. 18. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as! Te még agyonra szerkeztett instagram csajt élőben nem nagyon láthattál akkor. Képen sokan máshogy néznek ki mint élőben.
2022. aug. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!