Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnél vele?
Igazából mit veszíthetsz kategória. Sokaknak nem jön be, de ez nem jelenti azt, hogy neked sem fog.
Én nőként még 6 éve töltöttem le a tindert, és még aznap hajnalban megtaláltam ott a férfit, aki később elvett feleségül. Az első randink után letöröltem magam, mással nem is randiztam tinderről.
Szóval nekem megérte. DE! Férjem szerint elég önbizalom romboló a férfiaknak, mert alig van 1-1 match. Nyilvan ez attól is függ, mennyire tudod jól összeállítani a profilodat, mennyire profik a fotóid, mennyire vagy a tinderes csajok típusa.
Szerintem egy próbát megér, én ismerek más párt is, akik ott találtak egymásra és már házasok gyerekkel. Viszont ha esetleg nem lesz matched, vagy csak 1-2, akkor ne érezd magad jól rosszul... Az én férjem anno alig kapott matchet, pedig nagyon jó pasi és nagyon jó fogás volt.
29N
6. "A képeket meg minél jobban manipuláljuk meg nehogy élőben bárki is könnyen felismerjen vagy inkább félre ismerjen. ;)"
Te miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!