Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes letölteni a Tindert? 19/L
Nem tudok áthidalni azon a problémán, hogy felvállajlam az arcom :D félek,hogy az ismerőseim meglátják. Valamiért cikinek érzem.
Pedig kipróbálnám szívesen.
Sosem volt még részem párkapcsolatban, de igazából el sem tudom képzelni, hogy hol kéne keresnem. Azt is utálom, mikor direktbe ilyen szándékkal közeledik valaki, tudatosítva, hogy ő ismerkedik. Valahogy annyival jobb az, mikor csak beszélgettek, és kialakul mégis több. Mikor még senki nem lát bele semmit az elején, és úgy fogalmazódik meg a folytatás iránti igény, hogy nincs kimondva, mégis magától értetődő.
Nem tudom mit keresek. Csak azt érzem, hogy egy párkapcsolat hiányzik az életemből, és ez az, ami hozzám tudna tenni még többet.
A kolléganőm a főnökünket találta meg rajta 😀
Amúgy nekem nagyon nem jött be a Tinder, talán két napig voltam fent. A páromat a Badoon találtam meg, de ennek már 6 éve.
Rengetegen vannak fent, senkit sem fog meglepni, hogy téged lát.
"Azt is utálom, mikor direktbe ilyen szándékkal közeledik valaki, tudatosítva, hogy ő ismerkedik. Valahogy annyival jobb az, mikor csak beszélgettek, és kialakul mégis több."
Ezt a részét meg nem értem. Ha nem volt még kapcsolatod, honnét tudod, hogy melyik a jobb?
Mert közeledtek már felém ismerkedési szándékkal, és rossz emlékeim vannak :D
Viszont volt, hogy egy spontán beszélgetésből éreztem, hogy el tudnám képzelni partnernek az illetőt...
Tinderen párkapcsolatot? Röhög a vakbelem! Ott a pasik könnyű prédát keresnek.
Oké hogy te nem vagy az, majd leitatnak és jól belédverik a lompost. Másnap meg már nem is jelentkeznek. Pont egy ilyen naiv kislanynak valo a tinder!
Utolsónak nincs igaza, egy csomó srác keres inkább hosszú távú kapcsolatot a tinderen.
Kedves kérdező egy kis idő után kifogod tapasztalni, hogy kit érdemes jobbra húzni, kivel érdemes elmenni randizni. Jó tanács, soha ne éld bele magad, ne vegyél senkit komolyan elsőre és ne légy függője az alkalmazásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!