Melyik alkamazással lenne érdemes zenét letölteni?
eSound nagyon tudom ajánlani a legjobb zenelejátszó alkalmazás amit valaha találtam.Wifi nélkül is tudod használni és bármilyen zenét megtalálsz rajta csak beszívezed és már le is menti neked.Tudsz csinálni playlist-et ha kikapcsolod a telód nem fog eltűnni a zene.
Remélem segíteni tudtam!
Az eSoundot egy idő után tiltja a YouTube. Nekem korábban egyik napról a másikra kitörlődtek a zenék, nem engedett letölteni semmit.
A legjobb, ha gépen YouTube-DL-el töltöd le, átküldöd magadnak, és telefonon VLC-vel játszod le.
LibreTorrent alkalmazás és egy google kereséssel bármilyen albumot választható minőségben megtalálsz, a playstoreról meg választasz egyet a kismillió ingyenes zenelejátszó app közül (én a musicolet-et ajánlom).
Tbh nem értem hogy miért használnak az emberek még mindig youtube / mp3 letöltő alkalmazásokat amikben:
- Hibásak az mp3 tagek/albumborítók
- Általában csak 128kb/s minőség
- Ha videókból tölti le, benne marad a videoklipben való pofázás
YouTube-ról a 2conv-on keresztül.
Egyszerű, legális, ingyenes, gyors, és full biztonságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!