Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem nézi meg ha írok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nézi meg ha írok neki?

Figyelt kérdés

elég bonyolult a helyzetünk, mert távol élünk egymástól. nyáron találkoztunk baráti kiruccanás közben. ott elmondta, hogy megtetszettem neki, de nem tudja mi legyen ha hazamentünk. végül abban maradtunk, hogy beszélgetünk tovább. Ez így is történt, jó volt minden. viszont most már egy hete meg sem nézi az üzenetem. tegnap próbálkoztam megint, viszont még most sem történt semmi. nem tudom mi lehet a probléma, teljesen felszívódott. szerintetek?

20L

2022. okt. 29. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy más fontos dolga van, esetleg fáradt munka után vagy már nem érdekled.
2022. okt. 29. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Ha érdekelnéd, akkor már hamarabb is írt volna neked.

Szerintem nem sok minden lesz ebből a sztoriból.

2022. okt. 29. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha 1 hét alatt nem nézte meg az üzeneted, az azt jelenti, hogy nem érdekled.
2022. okt. 29. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező! Mit gondolsz miért nem ír? Tedd a szívedre a kezedet és mondd ki! A szerelmes férfi nem fog így bánni a másikkal. Gondolom ezt te is tudod.

Utoljára feltenném neki a kérdést, hogy mi történt vele, mert nagyon megváltozott és szokatlan tőle ez a reakció. Ha erre sem érkezik válasz, akkor a válasz az, hogy nem szeretne tőled semmit. Ilyenkor el kell felejteni.

2022. okt. 29. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ír, mert nem érdekled, nem jársz a fejeben. Távkapcsolat, értelme sincs. Tanulj meg olvasni a sorok között és ilyen viszonyba többet bele se menj!
2022. okt. 29. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"elég bonyolult a helyzetünk"

Nem bonyolult, csak fel kell magadnak tenni azt a kérdést, hogy "ha engem érdekel valaki, akkor így viselkedek?"

Egy hete nem nézi, amit írsz neki, tegnap megint írtál neki, még mindig semmi. Az, hogy nincs válasz, az is egy válasz. Azt nem tudom, hogy minek írtál neki, ha 1 hete nem írt? Semmi értelme. Felejtsd el. Ha meg írna, akkor meg el lehet gondolkozni, hogy szükséged van-e erre. Ki tudja mikor gondol egyet és eljátssza megint ezt.

2022. nov. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!